Alle bijeenkomsten, één partner

OneMeetingAlle bijeenkomsten, één partner. Dat is OneMeeting van Regardz. Om aan al uw behoeften op het gebied van meetings te voldoen, ontwikkelde Regardz een fullservice concept gefundeerd op vier formules en zes verschillende samenwerkingsvormen voor al onze bijzondere klanten, bedrijven en organisaties. In deze blog gaan we alles vertellen over de voordelen van OneMeeting!

Vier meeting formules
Het doel van de vier meeting formules is om een antwoord te krijgen op meeting vragen, wensen en eisen. De eerste meeting formule is ‘Personal’. Regardz is de Meeting Expert van Nederland. Onze Meeting Experts zijn deskundige meeting professionals die samen met u alle bijeenkomsten organiseren van A tot Z. Uw bijeenkomst staat daarbij altijd centraal. De tweede formule is ‘Online’. Regardz.nl is het eerste boekingsplatform waar bijeenkomsten online, realtime en just-in-time geboekt kunnen worden. Steeds meer bedrijven en organisaties maken gebruiken van de online diensten van Regardz.nl. Ze leveren snelheid, gemak en efficiency voor iedereen. ‘Inhouse’ is de derde formule. Wij detacheren graag onze Meeting Experts naar uw organisatie. Hierdoor beschikt u over een professionele InHouse Meeting Manager voor al uw bijeenkomsten binnen -en buiten de deur. De Meeting Experts van Regardz werken nauw samen met uw organisatie en ontzorgen op het hoogste niveau. De vierde formule is ‘All-in-one’. Regardz biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid voor een totaaloplossing op maat. Hiermee ontzorgen we uw organisatie met een complete managementservice.

Zes verschillende samenwerkingsvormen
Doordat wij veel verschillende samenwerkingsvormen aanbieden, is er altijd een passende voor u! De Boeker, De Onliner, De Corporate, De Inkoper, De belangerbehartiger en De Overheid. Stuk voor stuk samenwerkingsvormen op maat.

Kortom; de exploitatie van uw bijeenkomsten is in professionele handen. De interne samenwerking tussen de partijen is onze kracht. We geloven in hechte samenwerking. Samen met u vinden de Meeting Experts altijd de juiste oplossing. Een locatie die écht bij u past. Alles kan geregeld worden, het woord ‘Nee’ komt niet in ons woordenboek voor.