CC Campbell presents: Souls in Harmony Live – 19/11/16 in Theater Buitensoos

cc-campbell Op zaterdag 19 november brengt close harmony groep CC Campbell met een 13-koppige band een ode aan de soul muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 in Theater Buitensoos. Tijdens het avondvullende concert ‘Souls in Harmony live’ staan Motown, Stax Records en de ‘Philly sound’ centraal. Het wordt een swingende avond vol soul klassiekers van bijvoorbeeld Sam & Dave, Wilson Pickett, The Jackson Five, The Commodores en The Temptations.

CC Campbell bestaat uit de drie Surinaamse broers Humphrey, Carlo en Charles Campbell. Deze muzikanten hebben op nationale en internationale podia gestaan. Het album ‘Souls in Harmony’ opgenomen in 1997 betekende de start van CC Campbell.

Soulmuziek is waar het voor CC Campbell om draait tijdens dit gelijknamige concert. De broers kunnen dan ook niet wachten om op 19 november hulde te bewijzen aan hun muzikale helden. Charles: “Dit is de muziek waar we mee opgegroeid en vergroeid zijn. Het wordt een trip down memory lane voor het publiek. Geweldig om deze klassiekers op onze manier te brengen met deze band compleet met blazers en achtergrondzangers.”

Tickets en info Voor tickets kunt u terecht bij: https://shop.ticketflow.eu/sihl & verdere praktische informatie: www.soulsinharmonylive.nl

Wij zien u graag op 19 november in Theater Buitensoos!