Theater Buitensoos

Stoelen

ERGONOMISCH ZITCOMFORT

Wilt u dat uw gasten op het puntje van hun stoel zitten? Maar ook dat ze comfortabel achterover kunnen leunen? Onze stoelen hebben een actieve zit, maar bieden ook ergonomisch zitcomfort. Onmisbare ingrediënten voor het succes van uw bijeenkomst. Onze stoelen zijn comfortabel van vorm en sfeervol van kleur. Natuurlijk hebben ze allemaal een goede rugleuning en zitting. Bovendien is de zaal flexibel in te delen. Meer beenruimte nodig? Dan zetten we de stoelen iets verder uit elkaar. Extra gangpad? Geen punt. Uw gasten krijgen bij ons in Theater Buitensoos alle ruimte.

Lichtplan

MAG HET LICHT UIT?

Ieder congres of evenement is een unieke gebeurtenis. Elke bijeenkomst heeft z’n eigen sfeer en lichtplan. Uw logo sfeervol in uw eigen kleuren projecteren? Dat kan. Uw sprekers op een speciale manier uitlichten? Uw gasten een specifieke ervaring meegeven? Theater Buitensoos is volledig voorzien van ledverlichting; plafond, muren, pilaren zijn allemaal afzonderlijk in te zetten in uw lichtplan. Er wordt een lichtplan gemaakt dat uitgaat van uw wensen en situatie. Ieder evenement heeft immers zijn eigen sfeer en kleur. Daarbij wordt er rekening gehouden met de functie van het licht en uw smaak.

Lekker luisteren

LEKKER LUISTEREN

Van origine een theater, met later ook nog eens een bioscoopfunctie! Dat zegt natuurlijk al genoeg. De akoestiek van in Theater Buitensoos is fantastisch. Wilt u uw favoriete band laten optreden in Theater Buitensoos? Of uw spreker een geweldig podium bieden tijdens uw congres of beurs? Dat kan. Theater Buitensoos beschikt over twee podia, alle soorten geluidsboxen die u zich kunt wensen, excellente verlichting en een geweldige akoestiek. Iedere band, spreker of dj staat met plezier op het podium.

Flexibel inrichten

FLEXIBEL IN TE DELEN

Licht en geluid zijn onmisbare ingrediënten voor uw bijeenkomst. Maar ook de indeling van de zaal is belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld een U-vorm? Of kiest u voor een Lagerhuis opstelling om interactief met uw gasten te communiceren? Alles kan. Uw gasten zitten comfortabel in de theaterstoelen. Theater Buitensoos is van alle nieuwste technieken voorzien. Ook tijdens uw evenement bouwen we de zaal in no time om naar uw volgende programma onderdeel. Van theateropstelling naar een sitting diner voor 1250 personen in 45 minuten? Geen punt voor ons.

Kijk eens hoe snel dat ombouwen in zijn werk gaat!