De afdeling Reserveringen!

reserveringenDe afdeling reserveringen, een ontzettend leuke en belangrijke afdeling! Eerder deze maand hebben we jullie al kennis laten maken met de personen die hier werken. In deze blog geven Niels en Myrthe tips voor het organiseren van een evenement boven de vijftig personen en legt Patricia uit wat er zo leuk is aan haar functie waardoor ze al 14,5 jaar werkzaam is bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle! Niels de Kruijf is Congress & Event Organisator bij ons en werkzaam vanaf februari. Niels is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het contact met onze gasten en interne stakeholders. Daarin begeleid hij het traject van idee tot uitvoering. ‘’Mijn eerste weken waren ongelooflijk leuk! De drukte en hectiek beginnen goed te wennen en alle specifieke weetjes over de locatie zitten steeds beter in mijn systeem. Het is geweldig om te zien hoe vanuit alle hoeken de afdelingen op elkaar aansluiten en hoe hartverwarmende ‘state of the heart’ hospitality steeds weer een gezicht krijgt’’.

‘’Aandacht is tegenwoordig een kostbaar goed in deze wereld vol afleiding en staat bij ons dan ook op nummer één’’

Myrthe van den Berg is Stagiaire Interne Sales & Event Organisator. Myrthe werkt onder andere aan het aannemen en uitwerken van aanvragen boven de 50 personen, het aannemen van reserveringen van onze vaste klanten, het draaien van rapporten en het verwerken van wijzigingen. Wat zijn nou de beste tips & tricks voor het organiseren voor een evenement boven de vijftig personen?

  • Begin ruim op tijd met het boeken van je locatie! Wanneer de locatie vast staat, geeft dit een veilig gevoel!
  • Zorg dat je in grote lijnen voor jezelf duidelijk hebt hoe het programma eruit komt te zien voordat je belt/afspreekt met de locatie.
  • Wat ook erg handig is, is wanneer je voor jezelf al duidelijk voor ogen hebt wat het budget is.

Patricia Wolf is Supervisor Reserveringen. Patricia werkt inmiddels dik 14 jaar bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle! Dan moet ze het wel heel leuk vinden! Als we Patricia vragen welke drie dingen ze het leukste vindt aan haar functie, is dit de uitkomst:

  • Het is gewoon elke dag een feestje om naar mijn werk te gaan.
  • De diversiteit, geen dag is hetzelfde!
  • Op de afdeling komen we veel uitdagingen tegen, maar uiteindelijk is geen uitdaging te groot en dat maakt mijn werk zo leuk.