Blog Ingeborg – de zakelijke bucketlist

Bucketlist juiste maadDrie jaar geleden verloor ik mijn hart. Ik werd op slag verliefd op de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle & Theater Buitensoos. Een prachtige locatie vol authenticiteit, dynamiek en verhalen. De afgelopen jaren heb ik genoten van mijn werk als sales manager en heb ik honderden mensen gesproken. Allemaal met een eigen verhaal. Verhalen die het waard waren om te delen met anderen.

Want dat is het mooie van wat we elke dag doen. We brengen mensen bij elkaar! En daar waar je mensen bij elkaar brengt ontstaat iets moois. Want mensen hebben de onuitputtelijke behoefte om met elkaar te delen. Kennis, ervaringen, meningen, dromen, angsten, avonturen! En wij geven je daar het podium voor, omdat iedereen dat podium verdient.

En sinds afgelopen januari is mijn rol veranderd van sales manager naar directeur. Wat een avontuur! Een geweldig mooie periode vol nieuwe kansen, mogelijkheden en nieuwe energie. En sinds deze nieuwe uitdaging merk ik des te meer dat ik een lijstjes mens ben.

Lijstjesmens

Om mijn drukke hoofd tot rust te brengen, ga ik lijstjes maken. Lijstjes met doelen, wensen, dromen, ideeën, gedachtes enz enz. Mijn ouders moeten nog steeds om mij lachen als ik een interessant non fictie boek lees en met een markeerstift en mijn digitale kladblok in de aanslag zit. Want ook daar maak ik dan weer een lijstje van. Deze lijstjes maken de wervelwind aan gedachtes voor mij concreet en tastbaar. Afgelopen maanden, in mijn nieuwe rol als directeur, zijn er heel wat ontstaan. En eentje in het bijzonder.

Een overzicht met mensen waar ik dolgraag mee zou willen samenwerken. Mooie evenementen om te organiseren. Concepten om te ontikkelen. Ideeën om uit te werken. En -buiten mijn comfort zone- zakelijke activiteiten die ik echt heel graag wil gaan uitvoeren. Hij moet nog een beetje bijgeschaafd en iets minder amibiteus gemaakt worden. Maar hij is er…..de zakelijke bucketlist uit mijn hart.

In de komende maanden neem ik jullie graag mee op mijn bucketlist reis en deel ik mijn ervaringen met jullie.

Hopelijk ben je nieuwsgierig en krijg je zin om aan je eigen bucketlist te beginnen. Heb je een item wat zakelijk gezien echt op mijn lijst van 2016 moet komen te staan dan hoor ik het héél graag.

Je kan mij altijd mailen op ingeborg.peterson@regardz.nl of bereiken op 06 22 84 90 48!

oie_transparent (11)

 

 

 

collage ipe