DISCO DANCE CLASSIC PARTY

Disco dance classic partyAfgelopen zaterdag 25 oktober vond weer de swingende Disco Dance Classic Party plaats in de Nieuwe Buitensociëteit. Ruim 450 gasten gingen zaterdag helemaal uit hun dak op de gouden hits uit de jaren 70, 80 en 90.

Disco van het jaar
De theaterzaal van de Nieuwe Buitensociëteit was weer helemaal omgetoverd tot de disco van het jaar met een fantastische lichtshow, een swingende dansvloer en natuurlijke fantastische artiesten die er voor zorgden dat de gouden oude tijden weer helemaal werden herbeleefd.

Tijdens de Disco Dance Classic Party was er voor de bezoekers tevens de kans om bij de visagist langs te gaan en een ware disco look te laten creëren.

Artiesten
De dj’s Hans Stroeve en Marcel Hergaarden draaiden fantastische hits uit de jaren 70, 80 en 90. Dit was nog niet alles tijdens deze avond, als klapper op de vuurpijl was Q-music er die de foute hits draaiden tijdens “Het Foute Uur Live”. Tijdens deze avond gingen de bezoekers met de voetjes van de swingende dansvloer en werd er weer een fantastische avond beleefd.