Eten & Drinken

eten

VAL IN DE SMAAK

Van ontbijt tot diner en alles wat er tussen valt, onze chef-kok Barry maakt van elke hap een feestje. In Nieuwe Buitensociëteit Zwolle kunt u naast alleen vergaderen, in onze zalen, restaurant en foyers genieten van een uitgebreid assortiment aan eten & drinken. Chef-kok Barry en zijn keukenbrigade werken altijd met dagverse producten die zeker bij u in de smaak zullen vallen. U kunt kiezen uit een aantal cateringarrangementen. Specifieke wensen? We maken graag een voorstel op maat.

eten 1

LUNCHBUFFET

In ons restaurant kunt u à la carte lunchen of gebruik maken van het lunchbuffet. De keukenbrigade presenteert u heerlijke lunchgerechten. In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van een uitgebreid gedekt buffet waarop uw lunch op u staat te wachten. Uw gasten kunnen kiezen uit een ruim assortiment van warme en koude gerechten en broodjes, aangevuld met verse vruchtensappen, fruit, melk, thee, koffie, yoghurt, zoet en hartig beleg. Voor iedereen is er iets te genieten.

eten en drinken (1)

FLEXWERKEN

Werken is een feest bij ons! Een fijne ruimte, gratis wifi en natuurlijk maakt u tijdens het werk gebruik van een uitgebreid koffie- en theebuffet. Hier vindt u ook heerlijke, zoete lekkernijen, verse vruchtensappen, water, vers fruit en dagelijkse verrassingen. Voor onze flexwerk gasten is er ook een speciale, zeer aantrekkelijke menukaart. Gebruik maken van ons lunchbuffet? Lunchen in een aparte ruimte? Geen probleem. Maatwerk is ons dagelijks werk.

arrangementen

Met onze vergaderarrangementen regelt u alles in één keer. Bekijk onze mogelijkheden. Smaakt dit naar meer? Neemt u dan gerust contact met ons op. Rechts vindt u onze contactgegevens. We nemen de mogelijkheden graag met u door.