Cateringarrangementen

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle heeft een eigen keukenbrigade. Chef-kok Barry en zijn team staan klaar om het uw gasten naar de zin te maken en om de catering tijdens uw congres of evenement smaakvol te verzorgen. “In overleg met u stemmen we de keuze van de gerechten af op de wensen van uw gasten. Het is onze uitdaging om uw gasten te verrassen. Gastvrije service staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben een superteam en daar ben ik trots op!” We hebben vele jaren ervaring in het cateren van grote en kleine evenementen en we bieden u graag de keuze uit een aantal arrangementen. Specifieke wensen? We horen het graag!

Cateringarrangementen

VERGADEREN INCLUSIEF CATERING

U kunt kiezen uit een aantal vergaderarrangementen. Boekt u bijvoorbeeld een 4-uurs of een 8-uurs arrangement, dan weet u precies wat u kunt verwachten. Onze vergaderarrangementen zijn natuurlijk altijd inclusief onbeperkt koffie, thee en water. Ook kunt u onbeperkt genieten van snoepjes en koekjes. Het 8-uurs vergaderarrangement bestaat daarnaast nog eens extra uit een frisdrankje in de middag. Als lekkere afwisseling op de koffie, thee en water.

Cateringarrangementen

VERS EN GEZOND

Trek in iets anders? Onze keukenbrigade heeft een aantal unieke cateringarrangementen voor u en uw gasten samengesteld.

  • Lokaal. Laat u verrassen door lokale en biologische producten. Met recht een authentiek Zwolse culinaire belevenis!
  • Picknick. Maak een wandeling en neem een mand vol heerlijke verse producten mee, gezellig! Uiteraard ontbreekt het picknickkleedje niet.
  • Gezond. Onze chef heeft een supergezond arrangement voor u samengesteld. Een zorgvuldig uitgekiend menu van heerlijke en eerlijke producten zorgt voor een energieboost.
  • Japans. Iets heel anders. Lekkere Japanse kruidenthee, noodles, sushi en een verrassende yakatori break.

 

Cateringarrangementen

CULINAIR MAATWERK

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle heeft veel ervaring met de catering van congressen en evenementen. Smaken verschillen, dat weten wij als geen ander. Onze keukenbrigade denkt graag met u mee. De combinatie van kwaliteit en persoonlijke benadering, waarbij uw wensen de leidraad zijn, staan garant voor een geslaagd en smakelijk resultaat. Speciale wensen? Onze chef-kok Barry gaat de culinaire uitdaging graag en geeft zijn creativiteit graag de ruimte om iets moois voor u samen te stellen.