Op maat

eten 11Goed begin

Vroeg uit de veren? Al een reis achter de rug voordat u aan uw congres of evenement begint? Begin de dag ontspannen met een lekker vers en voedzaam ontbijt. Tip voor onze trainers en dagvoorzitters: even rustig voorbereiden met een verse kop koffie en een lekker broodje! Met uw gasten ontbijten? Dat kan natuurlijk ook. Gezamenlijk ontbijten is een mooie gelegenheid om op een informele manier de bijeenkomst te starten.

eten 9Warm welkom

Naast dat we natuurlijk uw dagvoorzitter en/of trainer ontvangen, de dag doorspreken en een ontbijt aanbieden, willen we uw gasten ook warm verwelkomen. Zodra uw gasten bij ons binnen komen, voelen ze zich welkom. Onder het genot van een kop verse koffie of thee maken uw gasten kennis met elkaar. Iets lekkers erbij? Gebak, koekjes, cake, we hebben alles in huis. Heeft u zelf een suggestie? We verzorgen het graag.

eten 6Heerlijke lunch

U kunt genieten van een uitgebreid lunchbuffet in ons gezellige restaurant. Heeft u liever een assortiment lekkere broodjes in de zaal? Dat kan natuurlijk ook. Omdat wij graag al onze gasten willen laten genieten vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele dieetwensen van u en uw gasten. Speciale wensen? Laat het ons weten. Onze chef-kok Barry vindt het een uitdaging om u culinair te verrassen.

eten 8Borreltijd

De dag goed afsluiten met uw gasten? Nog even informeel napraten? We hebben een uitgebreide borrelkaart. Uw gasten voelen zich op hun gemak in onze sfeervolle, warme ambiance. Gewoon gezellig bijkletsen en nader kennismaken onder het genot van een drankje en een hapje. Want uw borrel is pas echt compleet als er een lekker hapje wordt geserveerd. Ons borrel- en snackassortiment is groot en valt bij iedereen in de smaak!

eten 10Happy snack

U bent de hele dag intensief aan het werk. Of u bent te gast bij een congres. En dan krijgt u trek in een lekkere snack. Even een kleine pauze … daar hoort natuurlijk een lekkere bite bij. De benen strekken, een wandelingetje maken en dan genieten van een gezond tussendoortje. We hebben een groot en verrassend assortiment: van heerlijke fruitspies tot hartige wraps. Gewoon lekker zondigen kan natuurlijk ook!