EXPOSITIE KIEK ZWOLLE

Kiek ZwolleVanaf nu kunnen wij introduceren dat de allereerste expositie van Kiek Zwolle te zien is bij de Nieuwe Buitensociëteit. Na enige voorbereiding door Kiek Zwolle, maar ook de Nieuwe Buitensociëteit is dan nu eindelijk de expositie te zien van Kiek Zwolle in het restaurant van de Nieuwe Buitensociëteit.

Parels van Zwolle
Tijdens deze expositie worden er 5 werken van Kiek Zwolle tentoongesteld die de parels van Zwolle laten zien. De verschillende werken van Kiek Zwolle geven beelden van de Sassenpoort in het blauwe uur, de Zwolse Peperbus, ’t Beugeltje, de Thorbeckegracht tot aan een uitzicht over Zwolle vanaf de Ossenmarkt. Samen zorgen ze ervoor dat de Zwollenaren trots op Zwolle kunnen zijn.

De Nieuwe Buitensociëteit heeft goed nieuws, want jullie kunnen ook in het bezit komen van deze wonderbaarlijke werken. Van elk werk worden er maximaal 5 verkocht met een echtheidscertificaat en verhaal erbij. De culturele en historische verhalen die schuilen achter de parels van Zwolle kunnen worden gelezen op de website: http://kiekzwolle.nl/nieuwe-buitensocieteit-zwolle/ Hier kunnen ze ook worden besteld.

Winactie Kiek Zwolle
Vanuit de Nieuwe Buitensociëteit hebben wij nog meer goed nieuws voor jullie.  Jullie maken ook nog eens kans om een unieke foto van de Zwolse Peperbus op Plexiglas te winnen. Wil jij kans maken op deze unieke foto, kijk dan op https://www.facebook.com/Kiekzwolle/photos/a.260780654082503.1073741828.255272027966699/387513538075880/?type=1