Held(en) van de maand

11416144_10204256818808272_352162022161068409_nHeld(en) van de maand

Soms heb je van die gasten die na verloop van tijd niet meer te gast zijn maar gewoon bij de familie horen, zo vaak zijn ze hier. De trainers van het UWV zijn hier één van, maar na een zeer intensieve samenwerking waren ze hier deze maand voor het laatst.

Vrienden

Gemiddeld drie keer week waren ze ‘thuis’ in de Buitensoos, meestal in zaal 7, dat vonden ze namelijk de fijnste zaal. Altijd vrolijk, altijd in voor een praatje. Top gasten!

Gasten die hier zo vaak komen dat je ze ontvangt met: ”Hé Henk! Hoe gaat het?”, in plaats van:”Goedemiddag meneer Jonker”, maken deze kant van de horeca extra leuk. Je kunt ze namelijk extra verwennen omdat je simpelweg meer over ze te weten komt.

Altijd gemotiveerd en goed gemutst kwamen ze ‘s ochtends binnen wandelen om de koffer (die gewoon bij ons op de receptie stond) met cursus materialen op te halen. Het hoorde gewoon bij het openen van de dag, net als het eerste kopje koffie!

Vaste gasten, het zijn als vrienden!

Top samenwerking

Wij hebben het altijd als zeer prettig ervaren om samen te werken met het UWV en willen ze daarom ook bedanken voor de leuke tijd. Er komen nog wel wat congressen die wij voor het UWV mogen faciliteren, daar kijken wij zeker naar uit.

Aan de hand van dit blog willen we graag vaste gasten in het zonnetje zetten, en dan in het speciaal de trainers van het UWV. Wij vonden het super om jullie bijeenkomsten te mogen faciliteren.

Tot snel!

Team Buitensoos