Hip voor Nop-evenement

hip voor nopOp 24 oktober staat er weer een gezellige dag bij Theater Buitensoos op het programma. De Evangelische Omroep organiseert op deze dag namelijk het Hip voor Nop evenement.

Net zoals in het televisieprogramma Hip voor Nop zal presentatrice Anne-Mar Zwart jonge meiden helpen met het uitzoeken van een nieuwe look door oude kleding om te bouwen tot een hippe outfit. Maar in plaats van twee meiden per aflevering, zullen er op deze dag honderden dames voor mode advies komen. Een beste klus voor de stylisten dus!

Anne-mar heeft er in elk geval vertrouwen in dat het een geslaagde dag wordt: “Het maken van het tv-programma is altijd al een feestje, maar om straks met honderden meiden een Hip voor Nop-dag te beleven gaat nog een stapje verder. Het is een enorm leuke uitdaging om die meiden stuk voor stuk het gevoel te geven dat ze eregast zijn. We gaan ze als vips behandelen!” De rode loper wordt uitgerold, de meiden –en hun moeders- worden ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje, ze worden op foto gezet en aan het einde van de dag krijgt iedereen een heuse goodybag.”

Muziektheater Over Schapen Enzo is ook van de partij op de Hip voor Nop-dag. Hun interactieve liedjes, sketches en muziek zijn als rode draad door de dag verweven.

Wij kijken uit naar een leuke middag!