Kinderfondsfair

De Kinderfondsfair is één van de vele initiatieven om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis Zwolle, een doel wat ons aan het hart gaat. Vanaf 10:00 tot 16.00 uur is jong en oud van harte welkom aan Stationsplein 1 in Zwolle. De entree is gratis en bezoekers kunnen onder het genot van een drankje snuffelen op de rommelmarkt en plezier maken in het speelparadijs. Verder maak je kans op leuke prijzen tijdens de loterij!

Samenwerking met het Ronald McDonald Huis Zwolle

De Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is sinds 2013 trotse partner van het Ronald McDonald huis in Zwolle. Dit huis is onderdeel van het Ronald McDonald Kinderfonds en deze stichting zorgt er al meer dan 30 jaar dat ouders hun zieke kind kunnen zijn en overnachten, door middel van accommodatie dichtbij ziekenhuizen. Het Kinderfonds ontvangt hiervoor geen overheidssubsidie en is dus volledig afhankelijk van donateurs, sponsorbijdragen en acties van particulieren en organisaties.

Kinderfondsfair

Meedoen?

Het huren van een kleine stand kost €20 (1×2 m) en een grote stand kost €25 (1×4 m). De opbrengst van de huur is voor het Kinderfonds, maar de opbrengst van je eigen verkoop is natuurlijk voor jou!

Wil jij met je stand op de fair staan en daarmee een bijdrage leveren én je eigen spulletjes verkopen? Klik dan hier

Samen met jou hopen we er ook dit jaar weer een mooie fair van te maken!