Kinderfondsfair op 12 mei 2018

fair12 mei is het weer zover! Nieuwe Buitensociëtiet Zwolle organiseert alweer voor de tweede keer een Kinderfondsfair voor het Ronald Mc Donald Huis Zwolle! Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is al sinds 2013 een trotse partner van het Ronald McDonald Huis Zwolle. Zij zorgen ervoor dat met jullie hulp en de hulp van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn door accommodatie aan te bieden dicht bij de Isala ziekenhuizen. Zo’n geweldige organisatie help Nieuwe Buitensociëteit Zwolle graag.

Natuurlijk proberen wij op zoveel mogelijk manieren om geld bij elkaar te krijgen voor het Ronald McDonald Huis Zwolle. De kinderfondsfair op 12 mei 2018 is daar één van! Tijdens deze dag kan er lekker rondgelopen worden op de fair en zal er een speelparadijs aanwezig zijn voor kinderen! Niemand hoeft zich te vervelen dus!

Er zal ook een loterij zijn, waarvoor kaartjes kunnen worden gekocht om kans te maken op geweldige prijzen. De prijzen gaan we nog niet verklappen, maar wat we wel kunnen vertellen is dat de prijzen er niet om liegen! Je kan met een erg leuke prijs naar huis gaan, die je zeker niet wilt mislopen!

Jong of oud, iedereen is van harte welkom op 12 mei, tussen 10 uur en 4 uur, om gezellig langs te komen en te genieten van een heerlijke middag binnen Nieuwe Buitensociëteit Zwolle! Dus trommel je kinderen, ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en al je vrienden op om er een super geslaagde dag van te maken.

Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk tot dan!