NL SUPERVROUWEN KAARTVERKOOP VAN START

NL SupervrouwenNL Supervrouwen vind plaats op 12 februari 2015 binnen de Nieuwe Buitensociëteit. Bij deze bijeenkomst komen regionale supervrouwen bijeen en is er voor u de kans om te netwerken en leuke workshops bij te wonen.

Programma
Deze dag zal beginnen om 13.00 uur onder het genot van een sprankelend drankje. Daarna zal er een plenaire sessie met Marlies Dekkers plaatsvinden, Marlies Dekkers is een ondernemer die doorbrak op het gebied van mode, zij heeft al diverse onderscheidingen ontvangen voor haar ondernemerschap.

Na deze plenaire sessie zal er een modeshow worden gegeven en een pauze op het ontmoetingsplein waarbij jij leuke contacten, maar ook energie op kan doen voor de workshops die daarna van start zullen gaan. De workshops zullen alles te maken hebben met praktische tips om uzelf en uw bedrijf te verbeteren.

Verder zal er nog een netwerk diner plaatsvinden die garandeert dat u nieuwe contacten op doet. Elke gang heeft u andere tafelgenoten die worden geselecteerd op basis van wat ze doen en in welke vestigingsplaats ze zitten. En na deze dag zult u als kers op de taart nog een goodiebag meekrijgen met aanbiedingen van allerlei sponsoren.

Deelname
Bent u een echte supervrouw en wilt u hier graag aan deelnemen, schrijf u dan nu in op: http://www.nlsupervrouwen.nl/regio-oost/inschrijven