Regardz klaar voor next generation met multi channel boeken


Asichtkaart_Def_HR-page-001 bannerHét nieuwe boekingsplatform voor meeting en events is online! 
Trainen in Zwolle, ontmoeten in Amsterdam, of vergaderen op een boot? De nieuwe manier van zoeken en boeken maakt het mogelijk om 24/7 online je bijeenkomst te organiseren!

Je hoeft niet eerst een belletje te doen, want het platform laat ook meteen de beschikbaarheid van zalen zien, dat scheelt kostbare tijd!

Regardz.nl is de ontmoetingsplek waar bedrijven en organisaties altijd een oplossing vinden voor een bijeenkomst op maat, deze oplossingen kunnen zo gek zijn als dat jij het bedenkt! Regardz brengt mensen samen die elkaar willen ontmoeten, om kennis te delen of successen te vieren. Regardz maakt het verschil met hoogstpersoonlijke service en gelooft in de kracht van ieder detail en het belang van de essentie van iedere bijeenkomst.

Het blijft natuurlijk mogelijk om toch nog even persoonlijk contact te hebben met één van onze locatie specialisten. Zo is er voor ieder wat wils! Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is ook aangesloten bij Regardz.nl, dus ook wij zijn 24/7 online te boeken op https://www.regardz.nl/locaties/overijssel/nieuwe-buitensocieteit-zwolle/ .

Boek jij al online?

Regardz brengt mensen samen.