Sassendonkse Heerenzitting

HeerenzittingDe voorbereidingen waren al een tijdje in volle gang binnen de Buitensociëteit voor de 15de editie van de Sassendonkse Heerenzitting. Op 2 februari genoten 400 in smoking, en bijpassend schoeisel, geklede heren van een dag vol Bourgondisch entertainment!

Het progamma was voor af nog niet bekend bij de bezoekers, maar het beloofde een geweldige dag te worden. Zondagochtend werd al vroeg afgetrapt met een traditioneel Engels ontbijt in de bovenfoyer. Er werd met dit Engels ontbijt al een goede bodem gelegd voor de rest van de dag. De Sassendonkse Heerenzitting werd verder vervolgd in de grote theaterzaal binnen de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.

Deze prachtige zaal bood een goede ambiance voor verschillende artiesten o.a. Jan Strik, Raymond Smit, Tanzgarde uit Kleve (dans groep), Berget Lewis, Jan Keizer en Anny Schilder. Martin Morero met zijn 2 mooie Morettes mochten het middag progamma in de theaterzaal afsluiten. Hierna was het de beurt aan DJ Hans Stroeve om de afterparty muzikale invulling te geven.

De organisatie kan terug kijken op een geslaagde 15e editie van de Sassendonkse Heerenzitting en de voorbereidingen voor een nu al uitverkochte HZ 2015 zijn al in volle gang.