VERWENZAAM DOOR SEIN

Verwenzaam door SeinDeze week zijn wij binnen de Nieuwe Buitensociëteit extra verwenzaam naar onze gasten toe door Sein. Onze gasten worden verwent met heerlijke chocolade paaseieren. Dagelijks geven wij onze dagvoorzitters/docenten een thuisreispakketje. In de trant van pasen met het motto: “een ei hoort erbij” zijn deze pakketjes voorzien van heerlijke chocolade paaseieren.

SEIN
Deze paaseieren zijn verzorgt door het dagactiviteitencentrum SEIN. SEIN is een dagactiviteitencentrum gevestigd in Zwolle voor cliënten met epilepsie en met al dan niet een verstandelijke of lichamelijke beperking, die langdurig specialistische zorg nodig hebben. Mannen en vrouwen, jong en oud kunnen wonen op locatie Fonteinkruid. Iedere deelnemer krijgt een op maat gesneden pakket op het gebied van werk, creativiteit, persoonlijke aandacht en ontwikkeling.

Het motto van SEIN is ‘zo normaal als mogelijk en zo specifiek als noodzakelijk’.  Op locatie Fonteinkruid krijgt dit motto perfect vorm: een woonvoorziening voor mensen met epilepsie, in een tamelijk gewoon huis, in een normale wijk, midden in de samenleving.