TEDXZWOLLE: KAARTVERKOOP VAN START

TedxZwolleOp woensdag 28 januari 2015 vindt er een nieuwe editie van TEDxZwolle plaats. De Nieuwe Buitensociëteit is één van de belangrijkste partners die deze TEDx mogelijk maakt. Daarom gaat het ook plaatsvinden binnen de Nieuwe Buitensociëteit.

Thema TEDxZwolle
Het thema van TEDxZwolle 2015 is: Climate-Active-Cities. (Inter)nationale sprekers, verrassende  performers uit de kunst en cultuur en spannende side-events inspireren tot nieuwe ideeën voor waterrobuuste en klimaatbestendige steden.

TEDxZwolle inspireert vanuit een diversiteit aan thema’s tot duurzaam bouwen aan de steden van de toekomst. Een van de invalshoeken is de klimaatverandering en de effecten daarvan op onze steden. De kans op weersextremen als hitte en wateroverlast nemen toe. In de Deltabeslissing Ruimtelijke Adaptatie (september 2014) is afgesproken dat de bebouwde omgeving in Nederland in 2050 zo goed mogelijk klimaatbestendig en waterrobuust is ingericht.

Maar hoe doe je dat? Hoe voorkom je dat gebouwen, infrastructuur, natuur en onze gezondheid schade ondervinden van weersextremen? Hoe kun je toekomstgericht bouwen en functies slim combineren? Een andere invalshoek is de mens. Wie neemt welk initiatief om de leefomgeving mooier en gezonder te maken? En hoe komen succesvolle samenwerkingen in de stad tot stand?

Wilt u graag een ticket voor 28 januari? Registreer je dan vandaag nog via de website www.tedxzwolle.nl. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging over hoe je in aanmerking kunt komen voor een ticket.