Zalen

Een vergadering, training, congres of feest buiten de deur? Dan zoekt u een locatie waar alles voor elkaar is! Waar service, ervaring en aandacht vanzelfsprekend zijn. Met het station en parkeergelegenheid om de hoek. Voorzien van een keuken waar iedereen vrolijk van wordt. Waar u zó even naar de vriendelijke, historische binnenstad van Zwolle wandelt. Dan bent u bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle aan het juiste adres! Hier geven we in een handomdraai de perfecte invulling aan uw bijeenkomst. Multifunctioneel en van alle moderne faciliteiten voorzien. Voor een professionele ontvangst. Of u nu komt om te werken, vergaderen of vieren, wij zorgen goed voor u en uw gasten.

vergaderingen, trainingen, congressen

Groot of klein. Plenair of met break-out sessies. Nieuwe Buitensociëteit Zwolle biedt een grote diversiteit aan zalen. Stuk voor stuk strak ingericht, met daglicht en comfortabel meubilair. Compleet met wifi en meetingkit. Nieuwe Buitensociëteit Zwolle heeft ruim 30 geschikte ruimtes voor 2 tot 1250 personen. Alle denkbare zaalopstellingen zijn mogelijk. U zegt het maar. Wij regelen het!

Presentaties, fillms en theater

Wilt u even goed uitpakken? Met een indrukwekkende presentatie, feestelijke voorstelling of een inspirerende film? Verras uw gezelschap dan met de sfeer van ons theater of maak gebruik van het filmdoek en het podium in onze grote zaal. Of het nu gaat om een bijeenkomst voor 80 of 800 personen. U bent bij ons aan het juiste adres!