Zaalopstellingen

u-vorm

zaalopstellingenDe Tafels staan opgesteld in de vorm van een U. Veelal plaatsen we in de opening van de U nog een voorzitters/trainers tafel welke lost staat van de u-vorm. Per tafel is er ruimte voor 2 stoelen. Deze opstelling biedt de mogelijkheid voor veel interactie en voldoende ruimte voor de dagvoorzitter/trainer om in de u-vorm te bewegen. Daarnaast biedt deze opstelling de mogelijkheid om veel te schrijven, met laptops te werken en met elkaar te discussiëren.

carré

zaalopstellingenDe tafels staan in een vierkant opgesteld. Per tafel is er ruimte voor 2 stoelen. Deze opstelling biedt de mogelijkheid voor veel interactie, alle deelnemers kunnen elkaar zien en communiceren op deze manier op gelijk niveau. Daarnaast biedt deze opstelling de mogelijkheid om veel te schrijven, met laptops te werken en met elkaar te discussiëren.

school

ZaalopstellingenDe tafels staan in rijen opgesteld met tussen elke twee tafels loopruimte. Per tafel is er ruimte voor 2 stoelen. Bij deze opstelling zitten alle gasten in de richting van de spreker, om deze reden is dit een uitstekende opstelling voor een programma met één of meerdere sprekers, een groep die net iets te groot is voor een u-vorm of carré en waarbij u gasten wel de mogelijkheid wil bieden om te kunnen schrijven. Deze opstelling is tevens te gebruiken als examen opstelling. Hierbij maken we de opstelling geschikt voor 1 examen kandidaat per tafel en zorgen we voor extra ruimte tussen de tafels. Afhankelijk van de groepsgrootte plaatsen we eventueel (smallere) examentafels.

cabaret

zaalopstellingenDe tafels staan in rijen opgesteld met tussen elke twee tafels loopruimte. Per tafel worden er 5 of 6 stoelen achter en naast de tafel geplaatst. Bij deze opstelling zitten alle gasten in de richting van de spreker, om deze reden is dit een uitstekende opstelling voor een (lang) programma met één of meerdere sprekers. Daarnaast is deze opstelling uitermate geschikt voor grotere groepen en wanneer u uw gasten de gelegenheid wil bieden om het één en ander op te schrijven, in groepjes korte opdrachten te laten doen en eventuele drankjes op tafel te serveren.

Theater

ZaalopstellingenDe stoelen staan opgesteld in rijen. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt er voor één of meerdere gangpaden tussen de stoelen gezorgd. Bij deze opstelling wordt er geen gebruik gemaakt van tafels. Een uitstekende keuze voor grote groepen, een programma wat met name gericht is op kennis- en informatie overdracht en bijvoorbeeld goed te gebruiken als plenaire opstelling voor een groot congres in combinatie met workshops/lezingen in subsessies.

Feest

Zaalopstellingensfeervolle ruimtes worden aangepast en aangekleed aan elke groepsgrootte en thema. Er kan gekozen worden voor verschillende verhoudingen in sta- en zit mogelijkheden voor de gasten afhankelijk van het doel van het evenement en de gewenste catering.