Altijd spraakmakende & smaakmakende

Catering in Zwolle

Van ontbijt tot diner en alles wat er tussen valt, ons keukenteam maakt van elke maaltijd een feestje. In Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle kun je naast vergaderen in onze zalen genieten van een uitgebreid assortiment aan eten & drinken in ons restaurant en foyers.

  • Ruim gevarieerd en gezond lunchbuffet
  • Ruime keuze en mogelijkheden voor vegetarische en vegan gerechten en dieetwensen

  • Uitgebreide mogelijkheden zoals walking dinner, sitting dinner, dinerbuffet en plateservice

  • Buitenterras voor zomerse dagen

Het keukenteam werkt altijd met dagverse producten die zeker bij jullie in de smaak zullen vallen. Met onze all-in vergaderarrangementen genieten jij en jullie gasten de gehele dag van gezonde lekkernijen.

Restaurant mogelijkheden

Een stevig ontbijt of een luchtig en zoet welkom? Maak keuze uit ons gevarieerde ontbijtbuffet, handige ontbijtpakketjes of een uitgeserveerd ontbijt. Voedselallergieen of dieetwensen? Ons keukenteam speelt er graag op in. Neem gerust contact op om jouw wensen te bespreken.

Van warme gerechten en snacks tot een salade & yoghurtbar én een ruim assortiment aan broden en beleg. Bij het veelzijdige lunchbuffet dat dagelijks in ons restaurant wordt geserveerd is voor ieder wat wils. Nuttig je de lunch liever in de zaal zodat je jouw bijeenkomst ongestoord voort kunt zetten? Of wil je juist een lunch to go? Ook dat kan. We laten ons graag inspireren door jouw wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Na afloop van jouw bijeenkomst nog even napraten of netwerken onder het genot van een hapje en drankje? Reserveer dan een borrel in onze bar, het restaurant of de foyer. Laat je jouw gasten culinair verrassen of oerhollands genieten? Of kies je voor één van onze handige borrelarrangementen? De keuze is aan jou!

Met verrassende smaken en verleidelijke geuren prikkelt onze eigen keukenbrigade al jouw zintuigen voor een smaakvol diner. Van een klein gezelschap tot een groep van wel achthonderd gasten. Onze chefs, gastheren en gastvrouwen ontvangen jou en jouw gasten met open armen. Een walking dinner, dinerbuffet, sitting dinner of een plate service zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden. We luisteren naar jouw wensen en spelen vanzelfsprekend graag in op dieetwensen. Neem contact op en daag ons uit, we verrassen je graag met een voorstel op maat!

Als partner van Hartig.nl bieden wij

Catering bij jouw op locatie

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is trotse broodpartner van Hartig.nl! Hartig.nl is de plek waar zakelijk Nederland zijn lunch bestelt. Hartig.nl gelooft dat bedrijven beter presteren als ze goed voor hun mensen zorgen. Gezonde mensen zorgen voor gezonde bedrijven. Het is de missie van Hartig.nl om daar een bijdrage aan te leveren. Wij sluiten ons aan bij die missie!

Dat doen we door gezonde en lekkere eetmomenten te creëren. Van gevarieerde lunchboxen per persoon tot een compleet verzorgde meetinglunch. Duurzaamheid, variatie en de herkomst van onze producten vinden wij daarin belangrijk.

Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk het volledige assortiment op Hartig.nl.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Marlon Bont

Congres & Event Expert