Wat is de juiste weg naar een passende locatie voor uw evenement?

Bij het organiseren van een event, training, feest of congres is de bereikbaarheid een belangrijke factor om mee te nemen. Wist u dat een centrale ligging een onbewuste fijne bijkomstigheid is voor uw gasten? Nadenken over de bereikbaarheid van een locatie zorgt ervoor dat uw gasten op de grote dag zo ontspannen mogelijk arriveren en vertrekken Ook heeft de keuze van een locatie impact op hoe uw gasten de bijeenkomst ingaan, ontspannen of misschien wel iets gehaast. Dit is natuurlijk iets wat u graag wilt voorkomen zodat de gehele bijeenkomst soepel zal verlopen.

Waar moet u aan denken?

Een locatie moet dus makkelijk vindbaar en goed bereikbaar zijn. Bij het maken van een keuze voor een locatie is het belangrijk dat u er rekening mee houdt wie uw doelgroep is, waar ze vandaan komen, en op welke manier ze naar uw event zullen gaan reizen. Als uw gasten aan reizen vanuit het hele land is het wel zo handig om voor een centrale locatie te kiezen, anders kunnen uw gasten afhaken omdat de reistijd te lang is. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Wanneer uw gasten uit het hele land komen is het ook slim om te kijken of er voldoende hotels in de omgeving te vinden zijn, zeker als uw event uit meerdere dagen bestaat.

Organiseert u een bedrijfsevent voor meerdere locaties? Controleer dan goed wat de meest centrale plek is zodat alle locaties hierbij aanwezig kunnen zijn. Komen uw gasten met de auto of trein? Zorg er dan voor dat u een locatie kiest dichtbij een treinstation en met voldoende parkeergelegenheid. Een locatie nabij een snelweg of treinstation is dus vrijwel onmisbaar. Ook is voldoende parkeergelegenheid geen overbodig luxe, zeker niet bij grotere evenementen. Dit klinkt logisch maar het kan voorkomen dat er niet voldoende parkeergelegenheid is. Neem dan altijd contact op met de locatie over eventuele reserveringsmogelijkheden.

Bereikbaarheid van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Wij vertellen u graag hoe u Nieuwe Buitensociëteit het beste kunt bereiken! Wij zijn te bereiken met de auto, trein of de fiets. Vanaf de snelweg bent u binnen 10 minuten bij onze locatie en kunt u naast de deur parkeren op ons parkeerterrein of parkeergarage. U kunt afslag Zwolle Zuid of Zwolle centrum op de A28 nemen om ons te bereiken.

Onze locatie is recht tegenover de station uitgang van Centraal Station Zwolle, en met een korte wandeling van 60 stappen staat u bij onze ingang. Station Zwolle is een belangrijk spoorwegknooppunt, en veel grotere stations uit Nederland hebben een directe verbinding met Station Zwolle. Ideaal voor als uw gasten aan reizen met de trein vanuit het hele land.

De fiets is natuurlijk ook een mogelijkheid! U kunt gebruik maken van de gloednieuwe ondergrondse Fietsenstalling Stationsplein om uw fiets gemakkelijk, veilig en droog te parkeren. Hier kunt u de eerste 24-uur uw fiets kosteloos bewaakt laten stallen met een ov-chipkaart.