Sales Manager

Congressen & Events • Parttime
Nieuwe Buitensociëteit Zwolle & Eenhoorn Amersfoort

Ben jij de ‘aardigste’ Sales Manager van Nederland? En ben jij een proactieve en creatieve persoonlijkheid die gelooft dat succes maakbaar is?

Wij geven je graag de ruimte! Wij zijn op zoek naar een Sales Manager die de commerciële teams van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle & Eenhoorn Amersfoort komt versterken in onze gezamenlijke missie om new business te genereren bij bestaande en nieuwe klanten. We streven ernaar om onze parels Theater Buitensoos en STUDIO33 verder op de kaart te zetten als unieke grote zalen voor het faciliteren van congressen en events in het midden en noorden van Nederland.

Maar wat ga ik dan doen?

De Sales Manager is een creatieve, no nonsense vrijbuiter met een sterke hang naar succes en een uitstekend gevoel voor kansen in de markt. Jouw hart gaat sneller kloppen van het aangaan van persoonlijke relaties met klanten en collega’s en out of the box oplossingen bedenken. Jij gelooft in de kracht van relaties en bent een pur sang netwerker & jager. De focus voor de Sales Manager ligt op het organiseren van new business en het uitdiepen van bestaande relaties met als focusmarkt congressen, events en trainingen.

Ambitie, discipline, sociale vaardigheden en ervaring zijn belangrijke bagage om succesvol te zijn, naast de kunst om hartverwarmende hospitality te combineren met een onvermoeibare commerciële drive. De Sales Manager herkent zich in de woorden: sterke persoonlijkheid, samenspeler, creatieveling en go-getter. Jij werkt nauw samen met de reserveringsafdelingen van beide locaties. De Sales Manager is verantwoordelijk voor een aantal geselecteerde klanten en koude/warme prospect.
Jij bent periodiek aanwezig bij het commerciële overleg van beide locaties. Verder ben je iemand die zelfstandig werkt, vanuit huis, ben je onderweg naar klanten of werk je vanuit één van de locaties. Je legt verantwoording af aan de directeur van beide locaties.

Oké leuk! En wie zijn jullie dan?

Wij geloven dat mensen elkaar altijd zullen blijven ontmoeten, dat is onze visie. Onze missie is om deze ontmoetingen met onze 40-jarige expertise van A – Z te faciliteren. Binnen de twee locaties bieden we zakelijk Nederland een ongelimiteerd scala aan mogelijkheden voor vergaderen, trainen, congressen en events. Van intiem klein tot  indrukwekkend groots.

Binnen Nieuwe Buitensociëteit bevindt zich Theater Buitensoos, een unieke propositie in Zwolle waar congressen en evenementen tot 1250 personen plaats kunnen vinden. Kijk vooral op www.nieuwebuitensocieteitzwolle.nl & www.theaterbuitensoos.nl voor meer informatie.

Bij De Eenhoorn is STUDIO33 de unieke ronde congreszaal in het hart van Nederland. STUDIO33 is vooral geschikt voor congressen en evenementen tot 350 personen. Kijk op www.eenhoornamersfoort.nl & www.studio33.nl voor meer informatie.

Nieuwe Buitensociëteit en Eenhoorn Amersfoort staan zelfstandig in de markt gepositioneerd, opereren zelfstandig, maar behoren tot dezelfde eigenaar, The Onemeeting Company.

Voor beide locaties geldt dat hartverwarmende gastvrijheid ons mooiste product is. We zullen nooit vergeten hoe belangrijke onze service en gastvrijheid zijn voor onze klanten en gasten. We stellen elke dag alles in het werk om de verwachtingen van onze klanten en gasten te overtreffen. We vormen hardwerkende en betrokken teams bij wie het woord ‘nee’ niet in het woordenboek voorkomt. De betrokkenheid bij elkaar geeft een familiegevoel weer. Korte communicatielijnen zorgen er bovendien voor dat er snel geschakeld kan worden.

Wat vragen we van jou?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar, 24-30 uur in overleg vast te stellen;
 • Je hebt twee jaar werkervaring in een soortgelijke sales functie (bij voorkeur in de hospitality of congresbranche, gericht op new business);
 • Je hebt een rijbewijs.

Wie ben jij

 • Assertief en alert;
 • Empathisch en hartelijk;
 • Ontvankelijk en ontwapenend;
 • Initiatiefrijk.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
 • Uitstekend inwerkprogramma;
 • Flexibele werktijden en -dagen;
 • Een ongekend goede werksfeer, gezellige teammomenten en uitdagend en afwisselend werk en voldoende doorgroeimogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een 38-urige werkweek;
 • Jaarlijks mega leuk zomer- en nieuwjaars event met alle collega’s;

Kijk jij er naar uit om bij ons aan de slag te gaan?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel, krijg jij energie van het op creatieve wijze genereren van new business en sta je te trappelen om deel uit te maken van ons actieve en hardwerkende team? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons op creatieve wijze overtuigt van jouw  talent, ambitie en motivatie om voor Nieuwe Buitensociëteit Zwolle & Eenhoorn Amersfoort te komen werken. Je sollicitatie kun je sturen naar Maarten Geurtse, Directeur.

Ben je enthousiast geraakt voor deze functie maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Maarten Geurtse (directeur Eenhoorn Amersfoort en directeur a.i. Nieuwe Buitensociëteit Zwolle) via telefoonnummer 06 – 46 25 03 90 of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!