Vacature • Sous Chef

Verras jij iedereen met je kookkunsten en denk je altijd na over hoe iets beter, magischer of slimmer kan? Ben je enthousiast, creatief en beschik jij over natuurlijke leidinggevende skills? Ja, ja, ja, ja én ja? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor Nieuwe Buitensociëteit Zwolle zijn we per direct op zoek naar een ambitieuze, down to earth, vrolijke Sous Chef die ons Buitensoos team op fulltime basis wil komen versterken.

De Functie

Als Sous Chef zal je samen met de Chef Kok verantwoordelijk zijn voor de keuken van Nieuwe Buitensociëteit & Theater Buitensoos. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de culinaire beleving en verzorging van onze congres-, event-, vergader- en brasserie gasten. Jij staat voor kwaliteit, creativiteit, efficiency en werkt operationeel volledig mee. Jouw creativiteit kunnen we te allen tijde zien en proeven. Met jouw motiverende, coachende leiderschapsstijl maak je het team sterker en daarnaast ben je initiatiefrijk, zodat je je steentje kunt bijdragen aan onze missie om gasten zich thuis te laten voelen en teruglustig te maken.

Wie zijn wij?

“Nieuwe Buitensociëteit Zwolle geeft uw bijeenkomst een podium.” Dat zegt eigenlijk alles. Met onze centrale ligging op slechts 60 stappen van station Zwolle geven we zakelijk Nederland letterlijk een podium voor hun verhaal. Met 32 zaaloplossingen en een brasserie is er altijd een passende oplossing voor een bijeenkomst op maat. Of het nu gaat om een vergadering, training of seminar. Daarnaast biedt ons unieke Theater Buitensoos met haar 792 (flexibele) stoelen ruimte aan congressen en events tot 1250 personen.

De medewerkers van Nieuwe Buitensociëteit maken dagelijks het verschil, zij stellen elke dag alles in het werk om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen met als doel teruglustige gasten. “Dat jij je thuis voelt is ons streven. Met puurheid in aandacht, doelgerichtheid en energie krijgt jouw event het podium dat het verdient. Gasten ervaren de Buitensoos als bijzonder vanwege de warme contactmomenten met onze medewerkers, het tot in de details meedenken, de enorme mate van flexibiliteit en de professionele en no nonsense manier van samenwerken. De aardigheid van de medewerkers wordt gewaardeerd door gasten met een 8,5. Daar zijn we trots op! We zijn een hecht en nuchter team waarin niet alleen de gast centraal staat, maar waar we ook voor elkaar zorgen. We houden van keihard werken en keihard lachen.

Wat vragen wij?

 • Je bent fulltime (38 uur) en idealiter per 1 januari a.s. beschikbaar;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en hebt de koksopleiding afgerond;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent creatief, flexibel, stressbestendig en veerkrachtig;
 • Je bent een enthousiaste teamplayer, hebt sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden en houdt van de combinatie van hard werken en hard lachen!

Wat bieden wij!

 • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao (bespreekbaar);
 • Een jaarcontract met intentie tot verlenging (naar uiteindelijk onbepaalde tijd);
 • Gunstige werktijden (veel avonden/weekenden – en feestdagen vrij);
 • Een gemotiveerd team dat je met open armen ontvangt;
 • Vrijheid voor eigen inbreng en mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt voor deze functie en onze organisatie, solliciteer direct en gemakkelijk via onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Maarten Geurtse, directeur, via telefoonnummer 038 – 426 02 60.

Let op! We zijn alleen op zoek naar de meest gemotiveerde medewerkers; we nemen sollicitaties zonder motivatie niet in behandeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!