Congressen & Events

congres

UNIEKE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Receptie, bedrijfsjubileum, congres klantendag, theatervoorstelling of personeelsfeest? Nieuwe Buitensociëteit Zwolle biedt een inspirerende locatie met diverse mogelijkheden voor uw bijeenkomsten en evenementen. Of uw gezelschap nu uit 50 of 1250 personen bestaat, wij hebben een zaal en cateringarrangement dat bij uw evenement past. Aan alles is gedacht en wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Onze sfeervolle zalen en Theater Buitensoos gecombineerd met onze jarenlange ervaring staan garant voor een geslaagde bijeenkomst.

congres

ONVERGETELIJK CONCEPT

Een feestelijke gebeurtenis is een persoonlijke gebeurtenis. Heeft u even geen inspiratie? We denken graag met u mee en wij bieden u begeleiding en deskundig advies in styling en aankleding van uw evenement. Wij bespreken daarom graag samen met u uw wensen en ideeën om er een onvergetelijke happening van te maken. Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact met ons op. Wist u dat we ook regelmatig eigen evenementen organiseren?

Bekijk onze foto’s en video’s voor een impressie van de mogelijkheden. Meer informatie over Nieuwe Buitensociëteit Zwolle? Bekijk dan ook de locatiebrochure.