Speciaal is het doel, verwondering het resultaat

Eventlocatie Zwolle

Van elk event maken we een onvergetelijke ervaring. Een jubileum, bedrijfsfeest, productlancering, sitting dinner of misschien zelfs een voorstelling? Je roept maar, wij draaien. Of jouw gezelschap nu uit 2 of 1.250 personen bestaat, wij hebben een zaal passend bij jouw event. Grootse events verwelkomen we graag in ons bijzondere theater: Theater Buitensoos. Dit authentieke theater uit 1890 maakt van jouw event iets indrukwekkends.

  • Multifunctionele theaterzaal, elke opstelling is mogelijk (van theater tot sitting diner en van lagerhuis tot feest opstelling)

  • Grote diversiteit aan event ruimtes (foyers, bars en eventzalen)

  • Moderne techniek voor een intense beleving d.m.v. licht, geluid en projectie

  • Eigen team aan technici en keukenbrigade voor een op maat gemaakt event

Met LED-verlichting toveren we het theater om in de sfeer die past bij jouw event. Laat jouw gasten plaatsnemen in onze comfortabele theaterstoelen en genieten van de culinaire hoogstandjes van onze eigen keukenbrigade. Liever geen theater opstelling of juist een andere opstelling voor het tweede deel van jouw event? Geen probleem, binnen 45 minuten bouwen wij de ruimte voor je om.

Populaire events

Bedrijfsfeest

Een spectaculair themafeest met grote artiesten, chic uitgeserveerd diner of een swingend 70’s discofeest. Verras en verwonder! Het gehele evenement in Theater Buitensoos of verdeeld over meerdere thema ruimtes. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Jubileum Event

Samen met medewerkers, klanten en relaties vieren dat je organisatie 50 jaar bestaat! Een inhoudelijk en informatief programma of een schitterend feest met de voetjes van de vloer? Daag ons uit, wij maken het graag samen mogelijk met een op maat gemaakt event!

Klanten Event

Verbind echt met jouw klanten! Interactieve sessies over verschillende onderwerpen, gastronomische hoogstandjes en ontspannen netwerken. De mogelijkheden zijn net zo eindeloos als jouw wensen. We denken graag met je mee over de perfecte invulling!

Samen bedenken we de roze olifant voor jouw

Unieke event ervaring

Techniek is hier geen beperking, evenals de creativiteit en vindingrijkheid van onze mensen. We hebben continu ideeën en vinden altijd een oplossing. Om jouw event uniek te maken bedenken we samen een ‘roze olifant’, iets wat jouw gasten niet snel zullen vergeten. Daarom zeggen wij ook wel: speciaal is het doel, verwondering is het resultaat.

We denken en dromen graag met je mee. Vertel ons wat je in gedachten hebt of geef ons de vrije hand. Het is niet de eerste keer dat we een feestje geven, dus die onuitwisbare indruk komt er gegarandeerd.

Trotse klantervaringen binnen onze eventlocatie

De Nieuwe Buitensociëteit is een toplocatie, waarmee Zig Zag Evenementen met geweldig veel plezier mee samenwerkt. Prachtige zalen, heerlijke catering, prima faciliteiten, geweldige medewerkers zorgen altijd voor een tot in de puntjes verzorgd evenement. Zig Zag Evenementen heeft dan ook al jaren blije en tevreden opdrachtgevers, die hun evenement in de Nieuwe Buitensociëteit hebben gehouden.
Jeanet Bergman, Zig Zag Evenementen
Super locatie, centraal gelegen, goede faciliteiten en heel vriendelijk personeel. Voor, tijdens en na het event werd over alles meegedacht. Door de goede samenwerking hebben wij een geweldig event kunnen neerzetten.
Melissa Brouwer, Loavies
Op 14 augustus hebben wij een workshopdag georganiseerd (dans) voor de Zwolse jeugd. We hebben toen gebruik gemaakt van de prachtige theaterzaal van de Nieuwe Buitensociëteit.
Vanaf het boekingsproces tot op en na afloop van het evenement werden we vriendelijk geholpen door het personeel. We hebben hierdoor een geslaagd evenement kunnen organiseren op een prachtige locatie. En dat tijdens de coronacrisis…
Xoë Sorée, XOXO Dance Company
Hoewel Theater de Buitensoos geen gebruikelijke concertzaal is, was de zaal toch een uitkomst omdat we naast klassieke muziek ook films en een publieksquiz op het programma hadden. De techniek verliep soepel en vlekkeloos. Het ontvangst en de borrel waren professioneel verzorgd. Een sfeervolle en fijne ruimte!
Nationaal Muziekinstrumenten Fonds

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Marlon Bont

Congres & Event Expert