– Online Vergadering Zwolle –

Jouw online & live vergadering in Zwolle

De perfecte combinatie van een intieme live setting en een livestream verbinding. Simpel gezegd: via het internet zijn jouw deelnemers of gasten online aanwezig bij jouw vergadering.

Op slechts 60 stappen van station Zwolle en 5 minuten vanaf de snelweg is dit dé pek voor al jouw bijeenkomsten.  Zaalruimtes geschikt voor 2 tot 1250 personen & moderne faciliteiten zorgen ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

  • Vast contactpersoon in voortraject

  • Moderne audiovisuele middelen
  • Technische experts & ondersteuning

Geschikte livestream opties

voor jouw vergadering

Een hybrid meeting is de perfecte combinatie van een fysieke live setting en online verbinding. Simpel gezegd; via het internet zijn jouw gasten online aanwezig bij je vergadering.

Heb je vragen rondom jouw vergadering of ben je op zoek naar een geschikt alternatief? Wij staan voor je klaar om je te adviseren en je zorgen uit handen te nemen.

Studio Buitensoos

voor hybride bijeenkomsten

Studio Buitensoos biedt je de mogelijkheid om door middel van een compleet ingerichte livestream studio jouw event digitaal en uiterst professioneel te organiseren. Of dit nu in de vorm van een congres, talkshow of webinar is.

Een sterk, afwisselend en groots online event organiseren en aan jouw doelgroep aanbieden? Wij hebben ons authentieke en volledig gemoderniseerde Theater Buitensoos uit 1890 volledig ingericht als studio. Inclusief alle benodigde technische faciliteiten zoals professioneel licht en een hoogstaand camera pakket. Uiteraard zorgen we ook voor de technische expertise en ondersteuning tijdens het gehele event.

Een rondleiding door onze locatie…

of een offerte op maat?

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk locatie bezoek. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je de magie van Theater Buitensoos pas écht voelt wanneer je er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we je vrijblijvend over de mogelijkheden binnen het theater en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor jouw event.

Marlon Bont

Manager Reserveringen

Trotse klantervaringen

over onze vergaderlocatie

Stefan Hagoort
Stefan Hagoort
11/02/2024
Bas
Bas
02/02/2024
Esther de Jong
Esther de Jong
12/01/2024
Maarten van Etten
Maarten van Etten
11/01/2024
Prima accomodatie voor vergaderen en andere bijeenkomsten. Lekker dicht bij het station en prima catering ook.
Rudy Staring
Rudy Staring
29/12/2023
Jolanda Hulskers
Jolanda Hulskers
23/12/2023
Jeroen Visser
Jeroen Visser
18/12/2023
peter de Meijer
peter de Meijer
18/12/2023
Marion
Marion
14/12/2023
J.M. Heins
J.M. Heins
09/12/2023

Jouw vergadering in Nieuwe Buitensociëteit

Hoe doe je dat?