Info, onderwerpen &

Veelgestelde vragen

Kom je met de auto? Dan bereik je Nieuwe Buitensociëteit binnen 10 minuten vanaf de snelweg (afslag Zwolle Zuid of Zwolle Centrum op de A28). Je kunt naast de Nieuwe Buitensociëteit parkeren op het parkeerterrein (ingang vanaf Stationsweg Zwolle), dit terrein beschikt over 110 plekken. Het parkeertarief bedraagt €2,20 per uur met een maximum van €11,- per dag.

Tegenover Nieuwe Buitensociëteit is ook te parkeren in parkeergarage Stationsplein, en beschikt over 280 plekken. Het parkeertarief bedraagt €2,20 per uur met een maximum van €11,- per dag.

De parkeergarage ligt direct aan het Stationsplein, op loopafstand van het centrum en direct naast Station Zwolle. De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Kijk hier voor meer informatie.

Kom je met de trein? Dan bereik je Nieuwe Buitensociëteit binnen 60 stappen vanaf het station. Nieuwe Buitensociëteit is recht tegenover de stationsuitgang centrum Zwolle gelegen. Vanaf het grootste gedeelte van de grotere stations van Nederland gaat er een directe verbinding naar Zwolle en vanaf Amsterdam kan je zelfs gebruik maken van de Hanzelijn, waarmee je binnen 1 uur en 10 minuten in Zwolle bent!

Kom je met de fiets? Dan kan je gebruik maken van de gloednieuwe ondergrondse Fietsenstalling Stationsplein (d.m.v. het gebruik van een ov-chip kaart). Hier kan je jouw fiets gemakkelijk, veilig en droog parkeren. De eerste 24 uur kan je je fiets hier kosteloos bewaakt stallen met een ov-chipkaart. De bewaakte Fietsenstalling Stationsplein is 7 dagen in de week geopend van een kwartier voor vertrek van de eerste trein tot een kwartier na aankomst van de laatste. In de fietsenstalling is ook plaats voor fietsen die niet in een fietsenrek passen, zoals fietsen met een bak voorop of een breder stuur. Daarnaast zijn er straks zo’n 400 OV-fietsen te huur.

Wil je de avond voorafgaand aan het evenement overnachten of je verblijf in Zwolle nog een nachtje verlengen? Zwolle beschikt over een ruim aanbod aan hotels en overnachtingsmogelijkheden. Wij bevelen je onze buren Bilderberg Grand Hotel Wientjes en Pillows Grand Hotel ter Borch van harte aan.
Ons gehele pand (met uitzondering van drie zalen) is ook toegankelijk voor je als je gebruikmaakt van een scootmobiel of rolstoel. Zowel op het parkeerterrein als in de garage zijn invalidenparkeerplaatsen waar je gebruik van kunt maken en indien aan de orde is er ook een lift.
Huisdieren zijn niet toegestaan maar voor hulphonden maken wij uiteraard een uitzondering.
Heb je allergieën of dieetwensen, laat het de congres/evenementorganisator dan op tijd doorgeven. Wij zorgen graag voor een smakelijk en passend alternatief.