Parkeergarage in Zwolle tegenover Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle

– Parkeren in Zwolle –

Parkeergarage Stationsplein Zwolle

De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Reserveren doe je via ParkBee en je kunt er terecht met je auto of motor. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan het Stationsplein 14.

Op slechts 60 stappen van station Zwolle en 5 minuten vanaf de snelweg is dit dé pek voor al jouw bijeenkomsten.  Zaalruimtes geschikt voor 2 tot 1250 personen & moderne faciliteiten zorgen ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

  • 24/7 geopend

  • Parkeren via ParkBee
  • Check ParkBee voor actuele tarieven

Parkeergarage
Stationsplein Zwolle

Info

Op loopafstand van het centrum parkeren in Zwolle? De ideale plek daarvoor is parkeergarage Stationsplein Zwolle. De stad Zwolle is bruisend en heeft veel te bieden. Van historische bezienswaardigheden tot moderne winkels en restaurants, er is voor ieder wat wils. Maar als je met de auto komt, is het wel handig om een plek te hebben om te parkeren. Gelukkig kun je gebruik maken van de toegankelijke parkeergarage Stationsplein Zwolle.

Voordelen
Ligging: De parkeergarage ligt direct aan het Stationsplein, op loopafstand van het centrum en direct naast Station Zwolle.

Kosten: De parkeertarieven zijn voordelig, zeker als je voor meerdere uren parkeert. Reserveren doe je via (de app van) ParkBee. Het is ook mogelijk een parkeerkaartje te trekken bij binnenkomst en bij vertrek te betalen bij de automaat.

Parkeergarage Stationsplein Zwolle
Stationsplein 14
8011 CW Zwolle

Contactgegevens
Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is de beheerder van de parkeergarage. Heb je vragen, wil je meer weten over de beschikbaarheid van parkeerplekken of wil je dagkaarten afnemen, neem dan vrijblijvend contact op met Lisette Timmer via e-mail of telefoon.