Oneindige mogelijkheden & services

Congreslocatie Zwolle

Met zaalruimtes geschikt voor 2 tot 1.250 personen zijn de mogelijkheden voor jouw congres oneindig. Door de uitstekende bereikbaarheid – twee minuten vanaf Zwolle CS en parkeerplek voor de deur – maak je het jouw congres gasten wel zo makkelijk. Daarnaast genieten jij en jullie gasten van uitgebreide congresservices, bijzonder smaakvolle catering door het eigen keukenteam en de hoogstpersoonlijke service van onze medewerkers.

  • Uitstekende bereikbaarheid met zowel auto als ov

  • Audiovisuele ondersteuning door ons eigen technische team

  • Grote diversiteit aan ruimtes voor break out sessies en catering momenten

Tijdens jouw congres kun je uiteraard gebruik maken van moderne audiovisuele middelen. Technische ondersteuning nodig? Dan staat onze Technische Expert graag voor jullie klaar. Andere wensen? Laat het ons weten, onze Meeting Experts spelen er graag in.

Congres services

Deelnemersregistratie

Op zoek naar een moderne registratietool voor jouw congres? Waarin alle benodigde functionaliteiten zitten? Wij helpen je graag!

Catchbox

Meer interactie met je deelnemers? De catchbox is een zachte draadloze microfoon in de vorm van een kubus, succes gegarandeerd!

Techniek zonder grenzen

Grootse effecten en kleine details. Overweldigende kleuren, ruimtevullende lichteffecten en sterke staaltjes techniek.

Culinair spraakmakend

Wij maken graag indruk op jou en jouw gasten. Onze chefs zorgen voor culinaire verwondering met verrassende smaken en verleidelijke geuren.

Op zoek naar een unieke

Congres ervaring?

Met 900 mensen in de grote theaterzaal. Of kleinere groepen verspreid over de 25 zalen daaromheen. De theaterzaal omarmt je gasten. Met stoelen die heerlijk zitten, de hele dag door. Met een flexibele zaalindeling die zich vormt naar elke groep en met een sfeer die zich aanpast naar elk thema en iedere wens.

Maak indruk op jouw gasten, geef ze een magische congreservaring. Wij maken ook graag indruk. Op jou. Kom eens langs bij Theater Buitensoos en ervaar hoe bijzonder onze locatie is. We vertellen je graag meer over de verrassende mogelijkheden.

Trotse klantervaringen binnen onze congreslocatie

Voor het Event was dit een hele goede locatie. Alles gelijkvloers, mooie theaterzaal voor de presentaties. De begeleiding en verzorging/catering was uitstekend. De bereikbaar was goed. In de directe nabijheid van het station en voldoende parkeergelegenheid.
Ed Venmans, VNG Congressen
Bijeenkomst voor 150 mensen perfect voorbereid, begeleid en uitgevoerd. Zowel qua accommodatie, catering als techniek. Adequaat meegedacht en flexibel geswitcht waar dat nodig was. Zeker aan te bevelen voor kleine(re) en grote bijeenkomsten.
Ruud van Veldhuizen, Kadaster

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Marijke van der Weide

Commercieel Manager