– Examenlocatie Zwolle –

Rust & faciliteiten voor examens in Zwolle

Geniet van toegang tot hoogwaardige faciliteiten, inclusief moderne technologie en comfortabele zitgelegenheden, die bijdragen aan een soepele examenervaring.

Op slechts 60 stappen van station Zwolle en 5 minuten vanaf de snelweg is dit dé pek voor al jouw bijeenkomsten.  Zaalruimtes geschikt voor 2 tot 1250 personen & moderne faciliteiten zorgen ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

  • 25 multifunctionele subzalen

  • Moderne audiovisuele middelen
  • Goede bereikbaarheid met auto & OV

Examens
organiseren

rust, focus & aandacht

Jouw examenkandidaten hebben genoeg aan hun hoofd. Net als jij als organisator of afnemer van het examen. Die drukte en stress zien en begrijpen wij. Daarom zorgen wij ervoor dat alles verzorgd en geregeld is op de dag van het examen. Een schoolexamen, mbo-examen, een veiligheid- en vakbekwaamheidsexamen of VCA-examen.

Ruime zalen waar elke denkbare examenopstelling mogelijk is. Alles staat natuurlijk klaar op de grote dag, exact zoals afgesproken. Ook beschik je bij ons over alle nodige middelen, zoals schrijfwaar, duurzaam papier en audiovisuele apparatuur. We regelen, indien gewenst, zelfs toezicht tijdens het afnemen van het examen.

Nieuwe Buitensociëteit zit op slechts 2 minuten lopen vanaf Zwolle CS, en heeft ruim voldoende parkeerplekken voor de deur.

De ruimte en gelegenheid om even tot rust te komen óf om de examenstof nog één keertje door te nemen voor het examen begint.

Alles wat nodig is om op een verantwoorde manier examens te geven. Voldoende ruimte, daglicht en ergonomisch meubilair.

Uitbreiding met verschillende catering mogelijkheden, zodat gasten volledig verzorgd en ontspannen examen kunnen doen.

Hét

Examen
moment

We denken werkelijk aan alles. Daarom hebben wij nog een fijne verrassing in petto: hét Examen Moment. Wat het precies inhoudt vertellen we nog niet – het is immers een verrassing – maar we kunnen wél verklappen dat het de examenkandidaten aan niets zal ontbreken. Van gezonde snack en rustgevend drankje tot stressbal en bemoedigend woord.

Oh, en voordat we het vergeten, naast alle rust en stilte bruist het bij ons van de energie. Ook dát heeft elke kandidaat nodig om goed door het examen te komen. En om te slagen natuurlijk! Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw examendag of examenmomenten? Onze Meeting Experts vertellen u er graag meer over. Of kom gerust eens kijken en sfeerproeven!

Een rondleiding door onze locatie…

of een offerte op maat?

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk locatie bezoek. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je de magie van Theater Buitensoos pas écht voelt wanneer je er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we je vrijblijvend over de mogelijkheden binnen het theater en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor jouw event.

Marlon Bont

Manager Reserveringen

Trotse klantervaringen

over onze examenlocatie

Stefan Hagoort
Stefan Hagoort
11/02/2024
Bas
Bas
02/02/2024
Esther de Jong
Esther de Jong
12/01/2024
Maarten van Etten
Maarten van Etten
11/01/2024
Prima accomodatie voor vergaderen en andere bijeenkomsten. Lekker dicht bij het station en prima catering ook.
Rudy Staring
Rudy Staring
29/12/2023
Jolanda Hulskers
Jolanda Hulskers
23/12/2023
Jeroen Visser
Jeroen Visser
18/12/2023
peter de Meijer
peter de Meijer
18/12/2023
Marion
Marion
14/12/2023
J.M. Heins
J.M. Heins
09/12/2023

Jouw examen in Nieuwe Buitensociëteit

Hoe doe je dat?