Rust, focus & aandacht

Examenlocatie in Zwolle

Jouw examenkandidaten hebben genoeg aan hun hoofd. Net als jullie als organisator of afnemer van het examen. Die drukte en stress zien en begrijpen wij. En daarom zorgen wij ervoor dat alles verzorgd en geregeld is op de dag van het examen. Een schoolexamen, mbo-examen, een veiligheid- en vakbekwaamheidsexamen of VCA-examen: bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle maken we er een geslaagde dag van!

We hebben namelijk alles in huis. Ruime zalen waar elke denkbare examenopstelling mogelijk is. Alles staat natuurlijk klaar op de grote dag, exact zoals afgesproken. Ook beschik je bij ons over alle nodige middelen, zoals schrijfwaar, duurzaam papier en uiteraard Wi-Fi en audiovisuele apparatuur. We regelen, indien gewenst, zelfs toezicht tijdens het afnemen van het examen. Nieuwe Buitensociëteit biedt ruimte, handen én ogen voor elk examenmoment.

Zorgeloos examens organiseren

Perfecte bereikbaarheid

Nieuwe Buitensociëteit zit op slechts 2 minuten lopen vanaf Zwolle CS, en heeft ruim voldoende parkeerplekken voor de deur.

Focus & aandacht

Alles wat nodig is om op een verantwoorde manier examens te geven. Voldoende ruimte, daglicht en ergonomisch meubilair.

Relaxte wachtruimten

De ruimte en gelegenheid om even tot rust te komen óf om de examenstof nog één keertje door te nemen voor het examen begint.

Examen arrangement

Uitbreiding met verschillende catering mogelijkheden, zodat gasten volledig verzorgd en ontspannen examen kunnen doen.

Hét Examen Moment

We denken werkelijk aan alles. Daarom hebben wij nog een fijne verrassing in petto: hét Examen Moment. Wat het precies inhoudt vertellen we nog niet – het is immers een verrassing – maar we kunnen wél verklappen dat het de examenkandidaten aan niets zal ontbreken. Van gezonde snack en rustgevend drankje tot stressbal en bemoedigend woord.

Oh, en voordat we het vergeten, naast alle rust en stilte bruist het bij ons van de energie. Ook dát heeft elke kandidaat nodig om goed door het examen te komen. En om te slagen natuurlijk! Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw examendag of examenmomenten? Onze Meeting Experts vertellen u er graag meer over. Of kom gerust eens kijken en sfeerproeven!

Examen ervaringen in ons meeting center

Prettige zaal, ruime tafels, goede communicatie en snel schakelen in de voor iedereen moeilijke Corona tijd. Goed bereikbaar met Parkeergarage voor de deur.
Pietje Witlox, Examenbureau Brandveiligheid

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Marlon Bont

Congres & Event Expert