– Innovatie Lab Zwolle –

Jouw plek voor innovatieve vooruitgang

Speciaal voor jou ontworpen om creativiteit en ontwikkeling te stimuleren. Hier vind je de tools en de omgeving die essentieel zijn voor het realiseren van baanbrekende projecten en ideeën.

Op slechts 60 stappen van station Zwolle en 5 minuten vanaf de snelweg is dit dé pek voor al jouw bijeenkomsten.  Zaalruimtes geschikt voor 2 tot 1250 personen & moderne faciliteiten zorgen ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

  • Netwerk met innovatie partners
  • Begeleiding & creatieve omgeving

  • Creatieve middagprogramma’s

Innovatieve
oplossingen

voor het beste resultaat

Om te kunnen innoveren met jouw organisatie heb je een creatieve omgeving én de juiste begeleiding nodig om tot het beste resultaat te komen. Wij begrijpen de uitdaging dat er weinig geschikte partners te vinden zijn die je kunnen helpen bij het innovatie proces, de vorm en omgeving welke echt aanzetten tot innovatie.

Jouw tijd is te kostbaar om bezig te zijn met de zoektocht naar hoe je tot de juiste innovatie output komt. In plaats van onderdeel te zijn van en volledig te focussen op innovatief zijn. Wij gunnen elke organisatie groei en geloven dat je innoveren samen doet. Dat is waarom we een netwerk met partners hebben én de locatie om tot innovatie te komen.

Better Brainstorming

Brainstormen met nieuwe invalshoeken voor jouw vraagstuk en vernieuwende ideeën als uitkomst.

Creativity Crash Course

Deze training creatief denken in maximaal 60 minuten opent de ogen, hier ontdek je dat iedereen creatief is.

Creativity Bootcamp

Mentale en actieve workout om je aangeboren creativiteit te herontdekken en uit te dagen.

Creatieve

programma’s

Een rondleiding door onze locatie…

of een offerte op maat?

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk locatie bezoek. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je de magie van Theater Buitensoos pas écht voelt wanneer je er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we je vrijblijvend over de mogelijkheden binnen het theater en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor jouw event.

Marlon Bont

Manager Reserveringen

Innovatie lab

samenwerkingspartners

Client case:

LVSC

LVSC is dé beroepsvereniging voor professioneel begeleiders. Bij LVSC zijn ruim 2200 gekwalificeerde en ervaren supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders aangesloten. In deze case blikken we samen met Ingrid Markus op hun bijeenkomst.

Lees client case

Jouw innovatie in Nieuwe Buitensociëteit

Hoe doe je dat?