Innovatie Lab2023-03-20T09:33:53+00:00

Innoveren met jouw organisatie?

Innovatie Lab Zwolle

Om dat te kunnen doen heb je een creatieve omgeving én de juiste begeleiding nodig om tot het beste resultaat te komen. Wij begrijpen dat de uitdaging is dat er weinig geschikte partners te vinden zijn die je kunnen helpen bij zowel het innovatie proces als de vorm en de omgeving welke echt aanzetten tot innovatie waardoor je je zoekende voelt.

Jouw tijd is te kostbaar om bezig te zijn met de zoektocht naar hoe je tot de juiste innovatie output komt. In plaats van onderdeel te zijn van en volledig te focussen op innovatief zijn. Wij gunnen elke organisatie groei en geloven dat je innoveren samen doet en het voor iedereen mogelijk is en dat is waarom we een netwerk met partners hebben én de locatie om samen tot innovatie te komen.

Onze innovatieve oplossingen

Better Brainstorming

Succesvol brainstormen met nieuwe invalshoeken voor jouw vraagstuk en vernieuwende ideeën als uitkomst.

Creativity Crash Course

Deze training creatief denken in maximaal 60 minuten opent de ogen, hier ontdek je dat iedereen creatief is.

Creativity Bootcamp

Mentale en actieve workout om je aangeboren creativiteit te herontdekken en uit te dagen.

Creative middagprogramma’s

1. Colour it

Ga verder op ontdekkingsreis met je ontdekte creatieve kant. Maak met je gehele team één groot kunstwerk, of ieder zijn eigen. De nachtburgemeester van Zwolle en kunstenaar Jeroen van Doornik begeleidt met veel enthousiasme en verve deze workshop.

2. City Escape

Elkaar nog beter leren kennen en tegelijkertijd ook de Hanzestad Zwolle, dan is de city game een fantastische activiteit. Speel de Judas game, het spel “de wraak van Karel van Gelre” of kies voor “Unsolved”. Leuk voor groepen van 2 tot 100 personen.

3. Meet the City

De stad Zwolle heeft veel prachtigs te bieden. Heb je er al eens aan gedacht om met elkaar de stad te verkennen per step of met een bootje door de grachten?! Een historische standwandeling met een gids brengt je op plekken waar je anders nooit zou komen.

Samenwerkingen & Nieuws Innovatie Lab

Creativity Club biedt workshops, training & advies. Gericht op ontwikkeling van creativiteit en creatieve ideeën in jouw organisatie. Zij laten zien waartoe je in staat bent als je je creatief potentieel benut.

Meer info

Het Sprekershuys is het sprekersbureau waar het draait om aandacht, betrokkenheid, inhoud en impact. Met kennis en enthousiasme verbinden ze sprekers en dagvoorzitters aan zakelijke evenementen.

Meer info

Plaatpraters helpt je aan een innovatie oplossing voor jouw duurzaamheidsvraagstuk.
Je eindigt met een visueel uitgewerkt plan, dat kan dienen als inspratieposter, handleiding of roadmap (of behang).

Meer info

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Marijke van der Weide

Commercieel Manager

Go to Top