LVSC

LVSC is dé beroepsvereniging voor professioneel begeleiders. Bij LVSC zijn ruim 2200 gekwalificeerde en ervaren supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders aangesloten. In deze case blikken we samen met Ingrid Markus op hun bijeenkomst.

Ingrid: Samen met onze leden wilden we op ontdekkingsreis om te onderzoeken hoe we ons vakgebied en onze vereniging willen laten bewegen en verder vormgeven. Het event zelf was voor ons succesvol, ondanks de wat lage opkomst. De uitvoering was prima. De sfeer in de zaal heeft goed uitgepakt!

Vanaf het eerste contact hebben wij de samenwerking als prettig ervaren; duidelijke en snelle communicatie en er werd fijn meegedacht. Tijdens het locatiebezoek en het event zelf zijn we hartelijk ontvangen en zeer goed begeleid door medewerkers van Nieuwe Buitensociëteit.

Terugkijkend op de bijeenkomst zijn de aankleding van de zaal en de opstelling in de zaal hoogtepunten. De verrassende reacties van enkele deelnemers is ook een hoogtepunt.

De pilot die we naar aanleiding van het event onder de leden hebben uitgezet, zal uitwijzen of we het doel bereikt hebben. We zijn heel tevreden en hebben prettig samengewerkt. We kijken terug op een succesvol event!

  • Blacklights

  • Ontdekkingsreis

  • Futuristisch

Zij kozen al eerder voor Theater Buitensoos

Wij zijn er trots op dat we toonaangevende organisaties blij maken met onze theater oplossingen. Je leest er alles over in onze cases.

Andere showcases

Dit item delen: