– Trainingslocatie Zwolle –

Flexibele zalen voor jouw training in Zwolle

Van hightech audiovisuele middelen tot flexibel meubilair. Elke zaal is ontworpen om maximale functionaliteit en comfort te bieden, zodat deelnemers zich kunnen concentreren op het trainingsproces zonder afleiding.

Op slechts 60 stappen van station Zwolle en 5 minuten vanaf de snelweg is dit dé pek voor al jouw bijeenkomsten.  Zaalruimtes geschikt voor 2 tot 1250 personen & moderne faciliteiten zorgen ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

  • 25 multifunctionele subzalen

  • Moderne audiovisuele middelen
  • Goede bereikbaarheid met auto & OV

Onmisbare
training services

& meeting inspirations

Bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle begrijpen we dat elke training uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan services om jouw trainingen zo effectief en inspirerend mogelijk te maken.

Onze locatie in het centrum van Zwolle is uitgerust met up-to-date technologieën, zoals high-speed internet en moderne audiovisuele middelen, waardoor het de ideale keuze is voor zowel lokale als nationale organisaties. Daarnaast zorgt ons ervaren team ervoor dat elke training soepel verloopt en aan al je verwachtingen voldoet.

Een beamer, scherm en flip-over is in iedere zaal aanwezig. Uiteraard heeft ons team alvast alle stiften voor je getest, handig toch?

De meest voorkomende kantoorartikelen & handige extra’s! Van stressbal tot kookwekker en een wandelroute voor een vitale break.

Oplader of kabel vergeten? Met de all-cables-available-service is er altijd een oplossing. Iets vergeten uit te printen? Wij regelen het graag.

Wil je cursusboeken opslaan, of flipoverpapier met aantekening bewaren? Dat kan! Natuurlijk staan je spullen de volgende keer weer klaar.

Diverse

training
arrangementen

Met het arrangement ACHTUUR genieten jij en jouw gasten onder andere van een goede start, water & bites, een lunch to love en een spicy break. Liever TWEE-, VIER-, TWAALF- of zelfs VIERENTWINTIGUUR genieten van de all-in mogelijkheden? Ook dat is mogelijk!

Heb je andere wensen? We maken graag samen met jou een programma op maat, zodat je training of cursus volledig naar jouw wensen is ingericht. Benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met je mee.

Good start
Een goed begin van de dag met koffie, thee én zoete starter

Coffee & tea moments
Koffie- en theemomenten, zo vaak als uw gast dat wilt

Water & bites
Original water en zoete snacks, tijdens de hele bijeenkomst

Lunch to love
Een lunchbuffet om van te houden, open voor uw gasten

3PM drink
Een verfrissend drankje, perfect voor de middag

3PM salty break
Een hartige oppepper voor de late middag: zoutjes en nootjes

Een rondleiding door onze locatie…

of een offerte op maat?

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk locatie bezoek. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je de magie van Theater Buitensoos pas écht voelt wanneer je er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we je vrijblijvend over de mogelijkheden binnen het theater en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor jouw event.

Marlon Bont

Manager Reserveringen

Trotse klantervaringen

over onze trainingslocatie

Stefan Hagoort
Stefan Hagoort
11/02/2024
Bas
Bas
02/02/2024
Esther de Jong
Esther de Jong
12/01/2024
Maarten van Etten
Maarten van Etten
11/01/2024
Prima accomodatie voor vergaderen en andere bijeenkomsten. Lekker dicht bij het station en prima catering ook.
Rudy Staring
Rudy Staring
29/12/2023
Jolanda Hulskers
Jolanda Hulskers
23/12/2023
Jeroen Visser
Jeroen Visser
18/12/2023
peter de Meijer
peter de Meijer
18/12/2023
Marion
Marion
14/12/2023
J.M. Heins
J.M. Heins
09/12/2023

Jouw training in Nieuwe Buitensociëteit

Hoe doe je dat?