Uitgebreide services & arrangementen

Trainingslocatie Zwolle

Kom je bij ons om te trainen? Laat je dan verrassen door onze uitgebreide mogelijkheden en jarenlange ervaring met het faciliteren van ruimtes voor trainingen & opleidingen. Nieuwe Buitensociëteit Zwolle bevindt zich op slechts 2 minuten vanaf Zwolle CS. Parkeren doe je voor de deur en docenten en trainers kunnen gebruik maken van gereserveerde plekken. Over de bereikbaarheid hoef je je dus geen zorgen te maken!

  • Moderne audiovisuele middelen
  • Uitstekende bereikbaarheid zowel met auto als ov

  • Daglicht in overvloed

Bij binnenkomst wacht een hartverwarmend ontvangst door één van onze servicemedewerkers. Ervaar de persoonlijke aandacht van jouw eigen contactpersoon gedurende je training. Welkom bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle!

Training services & Meeting inspirations

De onmisbare basis

Een beamer, scherm en flip-over is in iedere zaal aanwezig. Uiteraard heeft ons team alvast alle stiften voor je getest, handig toch?

Online & offline

Oplader of kabel vergeten? Met de all-cables-available-service is er altijd een oplossing. Iets vergeten uit te printen? Wij regelen het graag.

Meeting Kit

De meest voorkomende kantoorartikelen & handige extra’s! Van stressbal tot kookwekker en een wandelroute voor een vitale break.

Opslagservice

Wil je cursusboeken opslaan, of flipoverpapier met aantekening bewaren? Dat kan! Natuurlijk staan je spullen de volgende keer weer klaar.

‘Onbezorgd verzorgd’

Training arrangementen

Met het arrangement ACHTUUR genieten jij en jouw gasten onder andere van een goede start, water & bites, een lunch to love en een spicy break. Liever TWEE-, VIER-, TWAALF- of zelfs VIERENTWINTIGUUR genieten van de all-in mogelijkheden? Ook dat is mogelijk!

Heb je andere wensen? We maken graag samen met jou een programma op maat, zodat je training of cursus volledig naar jouw wensen is ingericht. Benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met je mee.

Good start
Een goed begin van de dag met koffie, thee én zoete starter

Coffee & tea moments
Koffie- en theemomenten, zo vaak als uw gast dat wilt

Water & bites
Original water en zoete snacks, tijdens de hele bijeenkomst

Lunch to love
Een lunchbuffet om van te houden, open voor uw gasten

3PM drink
Een verfrissend drankje, perfect voor de middag

3PM salty break
Een hartige oppepper voor de late middag: zoutjes en nootjes

Trotse klantervaringen binnen onze vergaderlocatie

Alles meer dan naar wens: de trainingsruimte, de ontvangst, de hulpvaardigheid van de medewerkers, de catering, de locatie bij het Centraal Station Zwolle: alles top! En de flexibiliteit bij herplaatsen was ook super!
Christy Römer, Ik Ontmoet
Zeer positieve ervaringen op gebied van geschikte onderwijsruimte. Ondersteuning bij apparatuurbediening en prima facilitaire voorzieningen, zoals koffie, thee, water e.d.
Hariet Speelman, GITP PAO
Mooie locatie voor vergaderingen en trainingen. Alles is prima verzorgd en er wordt meegedacht met de klant. En een groot compliment voor Jamie Wessels voor haar servicegerichte begeleiding tijdens het boekingsproces!
Webasto Thermo & Comfort Benelux B.V.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Marijke van der Weide

Commercieel Manager