Altijd de juiste ruimte en faciliteiten

Vergaderlocatie Zwolle

Kom je bij ons om te vergaderen? Laat je dan verrassen door de ongekende mogelijkheden van Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center. Onze locatie bevindt zich op slechts twee minuten vanaf Zwolle CS. Parkeren doe je voor de deur en dagvoorzitters maken gebruik van onze gereserveerde plekken.

  • Uitstekende bereikbaarheid met zowel auto als ov

  • Moderne audiovisuele middelen

  • Daglicht in overvloed

Bij binnenkomst wacht een hartverwarmend ontvangst door één van onze servicemedewerkers. Ervaar de persoonlijke aandacht van jouw eigen contactpersoon gedurende je vergadering. Welkom bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle!

Onze vergaderzalen

Onze vergaderzalen zijn ruim en licht en hiermee prettig voor je vergadering, brainstormsessie of MT meeting. Kies voor een grotere ruimte voor veel bewegingsvrijheid of juist een compacte zaal voor rust en privacy. Van 35m2 tot 150m2, van carré tot cabaret opstelling, van een vergadering van een uur tot een volledig dagprogramma. Moderne audiovisuele middelen staan tot jouw beschikking en een technisch expert ondersteunt je graag bij het gebruik.

Een vergaderzaal voor een compacte sessie tot 20 personen?! We beschikken over een groot aantal flexibele zalen die we op basis van jouw aantal gasten in de gewenste opstelling voor je plaatsen.

Een klein symposium of congres organiseren? Of een vergadering met een relatief grote groep in een u-vorm? Modern qua sfeer en inrichting en een capaciteit van max 110 gasten in theater opstelling.

Een grote plenaire sessie met meerdere break out ruimtes? Deze flexibele zaal is geschikt voor groepen tot 140 personen en heeft aangrenzend meerdere subzalen. Altijd de juiste ruimte voor jouw vergadering.

100% klimaatneutraal

Duurzaam vergaderen & eten

Je kunt er bij ons ook voor kiezen om klimaatneutraal te vergaderen. Hoe het werkt? Per (vergader)arrangement hebben wij in samenwerking met Groenbalans de CO2-uitstoot berekend. Voor een kleine bijdrage kun je de uitstoot van jouw bijeenkomst vrijwillig compenseren door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject ‘Run of the River’ Karanata in India.

Meer informatie? Bekijk onze MVO pagina.

In ons restaurant kan je genieten van een uitgebreid lunchbuffet. Een groot deel van de producten zijn streekproducten afkomstig van de Zwolse stadslanderijen. Een coöperatie van biologische boeren in de stadsrand van Zwolle. We serveren grotendeels vegetarische lunch opties en uiteraard houden we graag rekening met allergieën.

Trotse klantervaringen binnen onze vergaderlocatie

Fijne locatie waar je snel mee kan schakelen. Tijdens de bijeenkomst kan je terecht bij één aanspreekpunt, waardoor last-minute zaken geregeld kunnen worden. Frisse, lichte en vooral ruime zalen, waar je prettig een bijeenkomst (ook voor groepen rond de 100 man) kan organiseren.
Yvonne Dijksma, BVNG
Wij reserveren hier geregeld ruimtes en zijn altijd zeer tevreden over de locatie/contact.
Soety Smith, Academie Verloskunde Amsterdam Groningen
Wij organiseren graag bijeenkomsten, symposia en conferenties in de Nieuwe Buitensociëteit. De klantgerichte benadering, flexibiliteit en uitstekende catering tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding, maakt de Nieuwe Buitensociëteit tot een prettige samenwerkingspartner.
Inge Lups, Espria

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Marlon Bont

Congres & Event Expert