Stefan Hagoort
Stefan Hagoort
11/02/2024
Bas
Bas
02/02/2024
Esther de Jong
Esther de Jong
12/01/2024
Maarten van Etten
Maarten van Etten
11/01/2024
Prima accomodatie voor vergaderen en andere bijeenkomsten. Lekker dicht bij het station en prima catering ook.
Rudy Staring
Rudy Staring
29/12/2023
Jolanda Hulskers
Jolanda Hulskers
23/12/2023
Jeroen Visser
Jeroen Visser
18/12/2023
peter de Meijer
peter de Meijer
18/12/2023
Marion
Marion
14/12/2023
J.M. Heins
J.M. Heins
09/12/2023
Op 14 augustus hebben wij een workshopdag georganiseerd (dans) voor de Zwolse jeugd. We hebben toen gebruik gemaakt van de prachtige theaterzaal van de Nieuwe Buitensociëteit.
Vanaf het boekingsproces tot op en na afloop van het evenement werden we vriendelijk geholpen door het personeel. We hebben hierdoor een geslaagd evenement kunnen organiseren op een prachtige locatie. En dat tijdens de coronacrisis…
Xoë Sorée, XOXO Dance Company
Hoewel Theater de Buitensoos geen gebruikelijke concertzaal is, was de zaal toch een uitkomst omdat we naast klassieke muziek ook films en een publieksquiz op het programma hadden. De techniek verliep soepel en vlekkeloos. Het ontvangst en de borrel waren professioneel verzorgd. Een sfeervolle en fijne ruimte!
Nationaal Muziekinstrumenten Fonds
Super locatie, centraal gelegen, goede faciliteiten en heel vriendelijk personeel. Voor, tijdens en na het event werd over alles meegedacht. Door de goede samenwerking hebben wij een geweldig event kunnen neerzetten.
Melissa Brouwer, Loavies
De Nieuwe Buitensociëteit is een toplocatie, waarmee Zig Zag Evenementen met geweldig veel plezier mee samenwerkt. Prachtige zalen, heerlijke catering, prima faciliteiten, geweldige medewerkers zorgen altijd voor een tot in de puntjes verzorgd evenement. Zig Zag Evenementen heeft dan ook al jaren blije en tevreden opdrachtgevers, die hun evenement in de Nieuwe Buitensociëteit hebben gehouden.
Jeanet Bergman, Zig Zag Evenementen
Zeer positieve ervaringen op gebied van geschikte onderwijsruimte. Ondersteuning bij apparatuurbediening en prima facilitaire voorzieningen, zoals koffie, thee, water e.d.
Hariet Speelman, GITP PAO
Alles meer dan naar wens: de trainingsruimte, de ontvangst, de hulpvaardigheid van de medewerkers, de catering, de locatie bij het Centraal Station Zwolle: alles top! En de flexibiliteit bij herplaatsen was ook super!
Christy Römer, Ik Ontmoet
Mooie locatie voor vergaderingen en trainingen. Alles is prima verzorgd en er wordt meegedacht met de klant. En een groot compliment voor Jamie Wessels voor haar servicegerichte begeleiding tijdens het boekingsproces!
Webasto Thermo & Comfort Benelux B.V.
Bijeenkomst voor 150 mensen perfect voorbereid, begeleid en uitgevoerd. Zowel qua accommodatie, catering als techniek. Adequaat meegedacht en flexibel geswitcht waar dat nodig was. Zeker aan te bevelen voor kleine(re) en grote bijeenkomsten.
Ruud van Veldhuizen, Kadaster
Voor het Event was dit een hele goede locatie. Alles gelijkvloers, mooie theaterzaal voor de presentaties. De begeleiding en verzorging/catering was uitstekend. De bereikbaar was goed. In de directe nabijheid van het station en voldoende parkeergelegenheid.
Ed Venmans, VNG Congressen
Prettige zaal, ruime tafels, goede communicatie en snel schakelen in de voor iedereen moeilijke Corona tijd. Goed bereikbaar met Parkeergarage voor de deur.
Pietje Witlox, Examenbureau Brandveiligheid
Op maandag 22 november jl. hebben wij één van de vier Waardigheid en trots Congressen georganiseerd bij de Buitensociëteit Zwolle. Door de steeds wisselende regels omtrent het organiseren van evenementen en de al dan niet geldende coronamaatregelen hebben we in aanloop naar het congres verschillende opties moeten bedenken om het congres te laten plaatsvinden. Buitensociëteit Zwolle heeft hierin superfijn meegedacht en ook op de dag zelf was alles goed georganiseerd en was niets teveel. Mochten wij in de toekomst weer op zoek zijn naar een locatie voor een congres in het oosten van Nederland dan nemen wij zeker weer contact op met Buitensociëteit Zwolle.
Annemarie van der Linden, Stichting Vilans
Ik ben zeer tevreden over de locatie en de organisatie. De samenwerking hebben we als prettig en zeer professioneel ervaren.
Wietse Douwes, Provincie Overijssel
wat een fijne samenwerking met de Buitensoos! Het zou een veel groter evenement worden, maar door Covid aardig wat keren aangepast. De klantvriendelijkheid, de flexibiliteit en het uiteindelijke resultaat, petje af!
Algemene Onderwijsbond
Fijne locatie waar je snel mee kan schakelen. Tijdens de bijeenkomst kan je terecht bij één aanspreekpunt, waardoor last-minute zaken geregeld kunnen worden. Frisse, lichte en vooral ruime zalen, waar je prettig een bijeenkomst (ook voor groepen rond de 100 man) kan organiseren.
Yvonne Dijksma, BVNG
Wij organiseren graag bijeenkomsten, symposia en conferenties in de Nieuwe Buitensociëteit. De klantgerichte benadering, flexibiliteit en uitstekende catering tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding, maakt de Nieuwe Buitensociëteit tot een prettige samenwerkingspartner.
Inge Lups, Espria
Wij reserveren hier geregeld ruimtes en zijn altijd zeer tevreden over de locatie/contact.
Soety Smith, Academie Verloskunde Amsterdam Groningen