Stagiair Reserveringen & Sales

Kent canva voor jou geen geheimen? Kan, én wil jij, kleurrijk het verschil maken? Heb je een positieve instelling, creativiteit, humor en een flinke dosis leergierigheid? Dan hebben wij een ontzettend leuke stageplek voor je! Wij zijn namelijk zoek naar een enthousiaste Stagiair Reserveringen & Sales.

Wie zijn wij?

Wij geven elke bijeenkomst een podium. Dat zegt eigenlijk alles. Van indrukwekkend groot tot intiem klein, alles is mogelijk met ruim 25 zalen bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. Serieuze vergaderingen en uitdagende trainingen binnen Nieuwe Buitensociëteit en informatieve congressen en kleurrijke (bedrijfs-) feesten binnen Theater Buitensoos, ze vinden hier allemaal plaats! We doen echt alles om elke bijeenkomst tot een succes te maken en de verwachtingen van onze gasten en klanten te overtreffen. Samen creëren we dagelijks creatieve, inspirerende en proactieve mogelijkheden en oplossingen voor de zakelijke ontmoetingsbeleving. Met elkaar maken we deze ontmoetingen waardevol!

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is onderdeel van The OneMeeting Company en in 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.

De stage

Jij zult (mede)verantwoordelijk zijn voor de interne en externe communicatie van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle; het meedenken over interessante content voor onze social media accounts, ondersteunen van salesprojecten en invulling geven aan interne communicatie. Daarnaast ben je onderdeel van de reserveringsafdeling, die je ook zult ondersteunen.

Je houdt je onder andere bezig met (het)…

 • Social media, in de vorm van het creeëren van content op locatie en reageren op comments op onze kanalen;
 • Meedenken over- en uitvoeren van e-marketingactiviteiten voor interne en externe doelgroepen;
 • Ondersteunen in het verzorgen van (interne) communicatie, opstellen van (brochure)teksten en nieuwsbrieven en het ontwikkelen van flyers en posters waarbij je rekening houdt met onze branding en huisstijl;
 • Het (mede) uitvoeren van acties volgend uit commercieel overleg en de follow-up bewaken;
 • Sales gerelateerde activiteiten, zoals het analyseren van cijfers, voorbereiden van blitzen, meedoen aan telesales acties, het opvolgen van klanten in de vorm van aftersales;
 • Het vervangen van receptionist bij afwezigheid;

Daarnaast ben je onderdeel van de afdeling reserveringen van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, waar je je collega’s ondersteunt met het reserveringstraject van A tot Z. Je bent mede verantwoordelijk voor:

 • Wekelijkse rapportage over de voortgang van de afdeling;
 • Het up-to-date houden van de handleidingen en informatiemappen van de afdeling en waar nodig aanpassen;
 • Het bewaken en tijdig opvolgen van geboekte opties en zo mogelijk definitief maken van boekingen. Daarnaast het behandelen van optredende wijzigingen in de boekingen binnen de beschikbare mogelijkheden;
 • Het behandelen van annuleringen, bespreken en bevestigen van annuleringsvoorwaarden en consequenties aan de klant en tevens het doorgeven aan de afdeling administratie;
 • Het voeren van verkoopgesprekken en after sales gesprekken;
 • Het reserveringstraject rondom onze externe lunch boekingen van Hartig.nl; het inboeken van de reserveringen, de interne afstemming, eventuele bezorging en after sales.

Binnen onze organisatie behandelen wij jou niet als stagiair, maar als collega. De deuren staan altijd open, en er is een informele sfeer. Daarbij zullen wij er alles aan doen om jou zoveel mogelijk te leren, zodat jij volledig voorbereid uit je stageperiode komt!

Wat vragen wij?

 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar (om mee te werken), maar bij voorkeur 5 dagen. In overleg kan er daarnaast aan je scriptie of stageverslag gewerkt worden;
 • Je volgt een opleiding op (minimaal) HBO niveau, bij voorkeur een communicatieve richting of Hotelschool;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent creatief, je ziet kansen liggen en bent communicatief sterk;
 • Je bent enthousiast en wordt blij van andere mensen blij maken!

Wat bieden wij?

 • Een stagevergoeding;
 • Een heerlijke werkcultuur (genaamd Kindest Together), met jonge collega’s en genoeg tijd om, naast hard werken, keihard met elkaar te lachen;
 • Een kantoor op kruipafstand van Station Zwolle!

Geïnteresseerd?

Ben jij gezellig, een beetje gek, een duizendpoot en krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Ja, ja, ja, én JA? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Deze kan je sturen naar Marlon Bont, Manager Reserveringen, via onderstaand formulier.

Ben je enthousiast geraakt over deze stage én onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via onderstaand formulier of telefoonnummer 038 – 426 02 60.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!