Kindest Service Medewerker 2021

Als Nieuwe Buitensociƫteit Zwolle zijn wij onderdeel van The OneMeeting Company. Een belangrijk onderdeel van The OneMeeting Company is het cultuurprogramma genaamd Kindest Together. Dit is het programma waarin de culturele waarden van onze organisatie zijn vastgelegd. Het geeft warmte en kleur aan onze organisatie en probeert stakeholders, gasten en medewerkers met elkaar te verbinden. Dit is iets wat wij ontzettend belangrijk vinden.

Een belangrijk aspect van deze cultuur zijn onze eigen medewerkers. Hoewel gastvrijĀ  en behulpzaam zijn in de hospitality branche vaak als iets vanzelfsprekends word beschouwd, vinden wij dat het een onderscheidende kracht is die juist heel bijzonder is. Ons streven is om iedere keer een stapje extra te doen op het gebied van service, om onze gasten te blijven verrassen en verwonderen. Of ze nou voor de eerste keer of voor een jaarlijkse bijeenkomst bij ons komen, wij zorgen er altijd voor dat ze zich helemaal thuis voelen.

Om dit bijzondere te benadrukken zetten we onze medewerkers die het alleraardigst zijn eens per jaar in het zonnetje door middel van de verkiezing van de Kindest Service medewerker van het jaar.

In 2014 is deze verkiezing in het leven geroepen. Sindsdien is er bij de Nieuwe BuitensociĆ«teit ieder jaar een andere medewerker verkozen tot medewerker van het jaar. Een groot gedeelte van deze Kindest Medewerkers is nog steeds werkzaam bij ons! Wil je weten wie de naam Kindest Service Medewerker mogen dragen? In de gang in de Nieuwe BuitensociĆ«teit hebben we fotoā€™s van alle winnaars op een rijtje hangen.

Tijdens de verkiezing is onze Congres & Event Expert Marlon Bont verkozen tot Kindest Service Medewerker van het jaar 2021! Ze is verkozen omdat ze onder andere altijd vrolijk en positief is, meedenkt en meehelpt waar nodig en bereidt is om een stapje harder te lopen. Marlon haar reactie: ā€˜Ik was erg verrast dat ik de medewerker van dit jaar ben geworden, ik had het namelijk niet verwacht omdat ik pas een jaar bij de Nieuwe BuitensociĆ«teit werk. Maar ik vind het een hele eer om verkozen te worden! Het is leuk om te horen dat je gewaardeerd wordt door je collegaā€™s.ā€™

Van harte gefeliciteerd Marlon!