Zomers vergaderen

Gaan bij u de afspraken in de zomer gewoon door? Hieronder geven we tips om uw hoofd koel te houden tijdens de warme zomerdagen! Nieuwe Buitensociëteit Zwolle staat ook voor u klaar tijdens de zomermaanden!

Koele zalen

Een koele, inspirerende workshopruimte op hete zomerdagen is een must. Door een vergadering of training te verplaatsen naar een externe ruimte  ontstaat er ruimte voor creativiteit. Nieuwe invloeden en prikkels zorgen voor concentratie, doorzettingsvermogen en discipline: succesfactoren voor elke bijeenkomst!

Tijdens warme dagen is het belangrijk om te zorgen voor een aangename temperatuur. Warmte zorgt voor minder productiviteit. Dat geldt overigens ook voor een te koude omgeving. Uit onderzoek is gebleken dat een temperatuur van 22 graden zorgt voor de meeste productiviteit!

Wil je jouw team ook weer met alle neuzen dezelfde kant op hebben? Denk dan eens aan een power podium sessie in Theater Buitensoos. Ons podium biedt een energieke setting om samen met jouw team te bouwen aan creatieve ideeën en stoere plannen!

Wandelroute

Door te wandelen activeer je je brein en blijf je gezond. Na een wandeling van 20 minuten ben je geconcentreerder, energieker en creatiever. Wel zo prettig tussen de cursus, training of vergadering door. Maar wellicht kunt u ook eens proberen om wandelend of staand te vergaderen!

Op locatie is een QR-code te vinden met een wandelroute. De route is ongeveer 2,5 km langs de highlights van Zwolle!

Frisse breaks

Op warme dagen is het belangrijk om de snelheid erin te houden met de sessies. Zorg voor een strakke planning en een voorzitter die het tempo bepaalt. Extra’s zoals presentaties, kleuren en flip-overs dragen ook bij aan een productieve werkomgeving.

Tijdens deze warme dagen zijn frisse breaks niet overbodig. De juiste verhouding van werk en ontspanning zorgt voor de beste concentratie en productiviteit. Veel drinken helpt zowel het lijf als het hoofd koel te houden. Een frisse smoothie, koud water of een ijsje tijdens de pauze. Wij denken graag mee met een zomerse invulling voor uw bijeenkomst!