Studio Buitensoos is LIVE!

Bijzondere en andere tijden, vragen om nieuwe en passende oplossingen. Die hebben wij in de vorm van Studio Buitensoos! Een livestreamstudio met alle mogelijkheden onder één dak in Zwolle. Wij zorgen voor een comfortabele ruimte, de juiste audiovisuele middelen en technische assistentie op afroep, zodat u zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met de invulling van het programma. Nieuwe Buitensociëteit Zwolle beschikt over diverse livestreamstudio’s inclusief technische voorzieningen, zodat we samen zonder zorgen uw webinar kunnen verzorgen. Middels een online platform heeft u een live verbinding met de deelnemers. Deze online-deelnemers zijn ook te zien op het bijhorende Lcd-scherm.

Culinair genieten

Wilt u de aanwezigen tijdens uw (online) event ook voorzien van een hapje en een drankje? De deelnemers thuis kunt u gemakkelijk trakteren op iets lekkers tijdens het online event, bijvoorbeeld met een verse lunchBOX van Hartig.nl of met de ambachtelijke brownies van BesteBrownies.nl die door de brievenbus worden bezorgd! Wanneer mensen elkaar weer fysiek mogen ontmoeten, maakt onze chefkok Barry graag een passend foodvoorstel voor u en uw gasten.

Thuis én in de Buitensoos

Wanneer volgens de RIVM-maatregelen mensen weer fysiek bijeen mogen komen, biedt Studio Buitensoos naast fantastische mogelijkheden voor een het organiseren van een webinar ook de mogelijkheid om uw event hybride te organiseren. Dat betekent dat een gezelschap tot 150 personen op anderhalve meter kan plaatsnemen in de zaal en interactief kan deelnemen. De rest van uw publiek kan vanuit huis live inschakelen.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kijk op de pagina van Studio Buitensoos voor meer informatie of contact ons als u vragen hebt. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.