Water

Waterfilterinstallatie 

Fris en zuiver water, ook daarop kunt u rekenen bij Theater Buitensoos. Daarvoor hebben we een eigen waterfilterinstallatie laten aanleggen. Daarmee is er altijd zuiver water. Dat is niet alleen lekker, het scheelt ook in het transport van waterflesjes. Wat ook weer scheelt in plastic en in afval. 

Ozon water  

Een systeem dat koud leidingwater simpel en veilig omzet tot ozon water dat 24 uur lang een saniterende werking heeft en daarmee gemakkelijk alle traditionele, dagelijkse schoonmaak producten vervangt. In plaats van schoonmaken met minder chemicaliën, vervangt het Tersano schoonmaak concept alle dagelijkse schoonmaak chemicaliën. Hoe? Door koud leidingwater om te zetten in ozon water. Met één druk op de knop wordt gestabiliseerd ozonwater gemaakt. 

Waterbesparing 

Wij proberen op verschillende manieren water te besparen, waar dit mogelijk is. Hiervoor hebben wij 5 waterloze urinoirs in ons gebouw staan, onze andere urinoirs hebben een mechanische stop. 

De kraan in de spoelkeuken is begrensd. Door deze begrenzing zorgen wij voor minder onnodig watergebruik.  

Dopper wave 

Wij maken ook deel uit van de Dopper Wave, een initiatief van Dopper. Hiermee committeren we ons aan de belofte om: 

  • Geen wegwerp waterflessen meer te gebruiken 
  • Kraanwater te drinken waar en wanneer het kan 

In onze locatie serveren we kraanwater tijdens de meetings, welke we op smaak maken met verse groente & fruit en siropen. Het water is op centrale plekken beschikbaar, zodat we zo min mogelijk water verspillen. 

  • Herbruikbare flessen te gebruiken 

Door het faciliteren van centrale watertap punten, is het voor onze gasten mogelijk om hun eigen waterfles te gebruiken of om gebruik te maken van onze glazen waterflessen. 

  • Anderen te inspireren om zich ook aan te sluiten bij de Dopper Wave.